Uusimaa

Kosteudenhallinnan asiantuntija

Vuonna 2011 perustettu Green Building Partners Oy on rakentamisen ja olemassa olevan rakennuskannan ympäristö-, energia- ja elinkaaripalveluihin erikoistunut konsultointiyritys. Vuodesta 2020 yritys on ollut osa Raksystemsiä.

Millaista meillä on?

Meillä yhdistyvät yhdessä tekemisen ilo ja energia. Ammattitaitoiset, motivoituneet ja sitoutuneet asiantuntijamme tuntevat rakennusten tekniset syvyydet ja käyttäjien tarpeet. Vuosien vankka kokemus kiinteistöliiketoiminnan johtamisen ja käytännön osa-alueilla ovat auttaneet meitä erikoistumaan juuri siinä missä olemme parhaita.

Tehtävät

Kosteudenhallinnan asiantuntija toimii projektienjohtovastuussa ja vastaa asiakas- ja suunnitteluryhmän yhteistyöstä ja projektiryhmän ohjauksesta. Odotamme rakennusalan soveltuvaa pohjakoulutusta sekä kokemusta. Arvostamme rakennusfysikaalisen suunnittelun tai kosteudenhallinnan osaamista. Joustava ja kehitysmyönteinen asenne auttavat onnistumaan ja kehittämään omaa työnkuvaa. Tarjoamme monipuolisen asiantuntijatehtävän, jossa vastaat vaativien julkisten kohteiden TerveTalo- ja kosteudenhallintakoordinoinnista, mutta toimenkuvaa voidaan laajentaa muihinkin tehtäviin kiinnostuksesi mukaan. Tehtävää voi hoitaa mistä päin Suomea tahansa.

Toivomme hakijalta

  • Rakennusalan pohjakoulutusta
  • Suuntautuminen kosteudenhallintaan ja kiinnostus kehittää osaamistaan
  • Omatoimista ja itsenäistä työotetta sekä kykyä tehdä yhteistyötä
  • Kokemusta valvonta- tai suunnittelutehtävistä
  • Kokemusta projektityöstä liittyen rakennushankkeen ohjaukseen mielellään kosteudenhallinnan tai Terve Talo -vaatimusten parissa
  • Avoimuutta ja sosiaalisia taitoja sekä yhteistyökykyä
  • Hyvää verkostoitumiskykyä

Oletko etsimämme kosteudenhallinnan ammattilainen?

Lähetä meille CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 29.11.2021. Hae paikkaa tästä.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa Nordic Progress Oy:n johtava konsultti Petra Autinen puh.050 567 6997 tai petra.autinen@nordicprogress.fi

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp