Raksystemsin asuntokauoan kuntotarkastus.
Uusimaa

Kuntotarkastaja

Haemme joukkoomme kuntotarkastajaa Vantaan toimipisteellemme.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiallisesti asuntokaupan kuntotarkastukset, kosteuskartoitukset, energiatodistukset sekä rakennustekniset asiantuntijatehtävät. Lisäksi työtehtäviisi voi kuulua myös muita työtehtäviä kokemuksesi ja halukkuutesi huomioiden.

Edellytämme rakennusalan tutkintoa esimerkiksi rakennusinsinööri, diplomi-insinööri tai rakennusmestari. Hyvät sosiaaliset taidot, reipas ja oma-aloitteinen ote työhön sekä aikaisempi työkokemus asiakasrajapinnassa ovat tehtävässä menestymisen kannalta välttämättömiä.

Tarjoamme haasteellisen työn kasvavassa ja positiivisessa työympäristössä sekä kilpailukykyisen palkan ja joustavat työajat. Vaikket olisikaan työskennellyt aikaisemmin asuntokaupan kuntotarkastusten parissa niin haethan silti meille, sillä tarjoamme erinomaisen perehdytyksen tehtäviin.

Tehtävä on vakituinen ja aloitus heti / sopimuksen mukaan.

Heräsikö kiinnostuksesi? Lähetä meille CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen otsikolla ”Kuntotarkastaja Uusimaa” osoitteeseen rekry@raksystems.fi. Hae pian, sillä aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Lue kuntotarkastaja Piia Tammisen uratarina sekä katso video hänen arjestaan työssä sekä vapaa-ajalla klikkaamalla tästä.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp
Kaikki avoimet työpaikat