Uusimaa

LVI-projektipäällikkö / -asiantuntija

Haemme Vantaan pääkonttorillemme LVI-projektipäällikköä / -asiantuntijaa korjaus- ja uudistuotantohankkeiden pariin.

Pääasiallisena tehtävänäsi on erilaisten korjaus- ja uudistuotantohankkeiden LVI-valvonta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu asiantuntijatehtäviä ja osaamisesi mahdollistaessa myös projektinjohdon ja rakennuttamisen tehtäviä. Vastaat omien projektiesi toteutuksesta, aikataulutuksesta sekä seurannasta ja tuot oman asiantuntemuksesi ja ammattitaitosi koko tiimimme tueksi.

Voit olla joko kokenut tai nuorempi osaaja. Tarkempi työnkuva ja hankkeet, joiden parissa tulisit työskentelemään määräytyvät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme haasteellisen työn kasvavassa ja positiivisessa työympäristössä, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat sekä osaavan tiimin tuen. Työnantajana Raksystems on moderni ja matalahierarkinen insinööritoimisto, jossa keskiössä ovat hyvinvoiva ihminen, paras palvelu sekä tekemisen meininki. Tuemme asiantuntijuuden kasvua ja haluamme nähdä sinun menestyvän meillä.

Toivomme, että sinulla on kokemusta LVI-valvontatehtävistä ja/tai -työnjohtotehtävistä, näyttöjä tuloksellisesta työstä ja halua kehittyä ammattilaisena edelleen. Sinulla on innostunut asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky rakentaa yhteistyö- ja asiakassuhteita. Kokemus asuntorakentamisesta, toimitilarakentamisesta tai koulu-/opetusrakennuksien rakentamisesta katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta esim. LVI-insinööri, LVI-rakennusmestari tai DI.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Asko Johanson puh. 040-5798 774.

Hae tehtävää mahdollisimman pian tästä linkistä.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp