Kiinteistöjen ennakoiva kunnossapito on osa kestävää kehitystä. Säännöllisten tarkastuksien avulla on mahdollista välttyä suurilta ongelmilta ja kustannuksilta, kun vauriot havaitaan ajoissa.
Uusimaa

LVI-suunnittelija

LVI-suunnittelijan tehtävät koostuvat suunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä, pitäen sisällään uudistuotannon ja korjausrakentamisen LVI-suunnittelua sekä valvontaa osana suunnittelutiimiä

Raksystems Groupin tehtävänä on auttaa kiinteistönomistajia pitämään rakennukset kunnossa. Tämä edistää kiinteistön käyttäjien sekä asukkaiden ja omistajien hyvinvointia. Myös ympäristö kiittää, kun edistämme aktiivisesti kestäviä valintoja ja arvoja. Vähennämme palveluillamme kiinteistöjen ympäristövaikutuksia ja kannustamme asiakkaitamme parempiin valintoihin. Raksystems Group on perustettu vuonna 1989 ja työllistää noin 600 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa 25 eri paikkakunnalla. Lisätietoja löydät osoitteesta www.raksystems.com

Kantava voimamme on toisiaan kunnioittava, asiantuntijoista koostuva tiimi, jossa opimme yhdessä joka päivä uutta, jaamme osaamistamme ja tuemme toisiamme. Tiedämme tekevämme tärkeää ja merkityksellistä työtä, jossa jokaisen ammattitaitoinen kädenjälki saa näkyä. Pyrimme joka päivä Pohjolan parhaaksi ja toimintaamme ohjaavat arvomme: hyvinvoiva henkilöstö, kiinteistö ja ympäristö. 

Millaista meillä on?

Ympärilläsi on yhteisöllisyyttä arvostava asiantuntijoiden tiimi, jossa sinun osaamisesi pääsee arvoon ja saa kasvaa täyteen kukoistukseensa. Hyvän perehdytyksen tuella pääset heti hommiin kiinni ja haastamme sinut kehittämään tehtävää edelleen. Meillä eivät jäykät hierarkiat rajoita tekemisiä, vaan haluamme jokainen olla läsnä ja helposti lähestyttäviä. Olet meille tärkeä ja haluamme panostaa sekä ammattiosaamiseesi että hyvinvointiisi. Siksi kunnioitamme myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa.

Mistä tehtävät koostuvat?

LVI-suunnittelijan tehtävät koostuvat suunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä, pitäen sisällään uudistuotannon ja korjausrakentamisen LVI-suunnittelua sekä valvontaa. Toimit osana isompaa asiantuntijoista koostuvaa tiimiä. 

Toivomme, että sinulla on jo vähän kokemusta LVI-suunnittelutehtävistä ja vähintäänkin avustettuna kykenet ottamaan vastuuta itsenäisesti projekteista, ja että sinulla on kokemusta AutoCAD-ohjelmiston käytöstä.

Mitä odotamme sinulta?

  • määrätietoista ja tarkkaa työskentelyotetta
  • hyviä sosiaalisia- ja kommunikaatio taitoja
  • kykyä hallita kokonaisuuksia
  • yrittäjähenkistä työotetta

Osaat keskustella vakuuttavasti, niin kuluttajien, asiantuntijoiden kuin päättäjienkin kanssa ja haluat työskennellä nopeasti kasvavassa rennossa yrityksessä. Arvostamme rauhallista, avointa, ulospäinsuuntautuvaa asennetta sekä luottamusta herättävää olemusta. Sopeudut tiimiin ja luot osaltasi tiimihenkeä. Olet ahkera ja aikaansaava sekä oma-aloitteinen ammattilainen.

Mitä saat meiltä?

  • Selkeän urapolun kehittyä ja laajentaa osaamistasi, mahdollisuuden kasvaa isompiin ”saappaisiin”, kuten tiiminvetäjäksi
  • Vahvan kotimaisen rakennusalan suunnittelutoimiston edelläkävijän toimialaosaamisen ja nopeasti kasvavan organisaation
  • Innostuneen tiimin ympärillesi. Panostamme henkilökunnan hyvinvointiin ja viihtyvyyteen
  • Saat halutessasi olla mukana kehittämässä asioita, kuten ohjelmistoja ja työtiloja sekä työskentelymalleja
  • Perheyhtiön matalahierarkisen tunnelman

Panostamme oppimiseen ja koulutukseen. Käytössämme on uusimmat alan ohjelmistot ja teknologiat. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn töiden niin salliessa, sekä kilpailukykyisen palkan. Talossamme on selkeä perehdytysohjelma, jotta pääset hyvin työhön kiinni. Yrityksessämme vallitsee vahva luottamuksen kulttuuri sekä vapaus. Vapaus luonnollisesti edellyttää täyttä vastuunottoa omasta työstä.

Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Vantaan Kaivokselassa.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen, sopiva henkilö voidaan palkata heti!

Pääset jättämään hakemuksesi tästä

Pyrimme vastaamaan hakemuksiin päivän sisällä


Lisätietoa hakuprosessista saat Nordic Progress Oy:n johtavilta konsulteilta:

Markus Lumme, puh 040 774 3844markus.lumme@nordicprogress.fi

Petra Autinen, puh. 050 567 6997petra.autinen@nordicprogress.fi

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp