Uusimaa

Haemme Green Building Partners Oy:lle tiimi-/ projektipäällikköä rakennushankkeiden BREEAM-ympäristöluokitusprojekteihin

GBP on vastuullisten rakentajien ja kiinteistönomistajien kumppani ja vihreän rakentamisen konsultoinnin markkinajohtaja Suomessa. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä Suomen kiinnostavimpien hankkeiden ja asiakkaiden parissa. Edistämme ympäristövaikutusten pienentämistä vastuullisten asiakkaidemme rakennushankkeissa ja kiinteistöliiketoiminnassa sekä kaikessa omassa toiminnassamme. Ratkaisumme ja omat valintamme edistävät ympäristön ja ihmisten hyvinvointia.

Millaista meillä on?

GBP:llä on nuorekas ja eteenpäin menevä 35 hengen työyhteisö, jonka toiminnassa näkyy aito tekemisen ilo ja syvä ammattitaito. Työkulttuuristamme välittyy hyvä toistemme tukemisen ja auttamisen meininki! Olemme motivoituneita palvelemaan asiakkaitamme heidän tarpeisiinsa ja toiveisiinsa vastaten, joten olemme valmiita välillä myös venymään kiireisessä arjessa. Vastapainona huolehdimme henkilöstön hyvinvoinnista ja sitä tuetaan muun muassa vapaa-ajan terveyspalveluilla ja e-passilla.

Työskentelemme nykyaikaisissa ja viihtyisissä tiloissa Vantaalla Kaivokselassa ja tarjoamme myös hyvät etätyömahdollisuudet. Päätöksenteossa olemme ketteriä ja toiminnassamme riippumattomia. Pyrimme myös jatkuvasti kehittämään johtamistamme ja pelisääntöjä, jotka tukevat menestymistä asiakastyössä sekä henkilöstön omassa kehittymisessä!

Haemme GBP:n BREEAM-ympäristöluokitusprojekteihin

TIIMI- / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäväkuvaasi kuuluu rakennushankkeiden ympäristötehokkuuden kehittäminen ja ohjaus BREEAM-ympäristöluokituskriteeristöjä käyttäen. Tehtäviisi voi kuulua myös LEED- ja/tai RTS-projektit osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Työnkuvaasi voidaan liittää myös energialaskentaa, ympäristövaikutusten arviointia ja kiinteistöjen käyttövaiheen ympäristöluokitustehtäviä. Kokemuksesi ja taustasi mukaan tarjoamme tiimipäällikön ja/tai projektipäällikön tehtäviä. Tiimipäällikkönä toimit esihenkilönä kuudelle henkilölle ja opastat nuorempia asiantuntijoita heidän työssään. Projektipäällikkönä vastaat omien projektien toteutuksesta ja toimit samalla johtavana asiantuntijana. Edistät asiakassuhteiden hoitamista ja teet myyntityötä. Kehittymisen myötä tehtävä on muokattavissa osaamisen, mielenkiinnon ja kehitystavoitteidesi mukaisesti.
Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset projektit ja Suomen kärkihankkeet
  • Vakiintuneet projektimallit
  • Alan johtavista asiantuntijoista koostuvan työyhteisön
  • Työssä oppimisen ja kehittymisen mahdollisuudet
  • Tuen ympäristöluokitus-konsultin pätevyyksien hankkimisessa (LEED, BREEAM, RTS, WELL)

Toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa pohjakoulutusta (talo-, energia- tai rakentamistekniikan tai kiinteistötalouden ylempi- tai alempi korkeakoulututkinto)
  • Muutaman vuoden kokemusta työelämästä ja kokemusta hanke-BREEAM-projekteista
  • Kehityshenkisyyttä, omatoimisuutta ja aktiivista otetta projektityöhön

Hakeminen:

Rekrytointia hoitaa henkilöstöalan yritys Tuocon Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Mari Haapasaari, 044 271 4245, mari.haapasaari@tuocon.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 19.9.2021 mennessä oheisesta linkistä.

Green Building Partners Oy:stä on tullut osa Raksystems Groupia helmikuusta 2020 lähtien. Raksystems Groupin tehtävänä on auttaa kiinteistönomistajia pitämään rakennukset kunnossa. Tämä edistää kiinteistön käyttäjien sekä asukkaiden ja omistajien hyvinvointia. Myös ympäristö kiittää, kun edistämme aktiivisesti kestäviä valintoja ja arvoja. Vähennämme palveluillamme kiinteistöjen ympäristövaikutuksia ja kannustamme asiakkaitamme parempiin valintoihin. Raksystems Group työllistää noin 600 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa 22 eri paikkakunnalla. Lisätietoja löydät osoitteesta www.raksystems.com.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp