Uusimaa

Green Building Partners Oy hakee projektiassistenttia

GBP on vastuullisten rakentajien ja kiinteistönomistajien kumppani ja vihreän rakentamisen konsultoinnin markkinajohtaja Suomessa. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä Suomen kiinnostavimpien hankkeiden ja asiakkaiden parissa. Tavoitteenamme on kiinteistöliiketoiminnan ympäristövaikutusten pienentäminen ja työantajana huolehdimme toistemme hyvinvoinnista ja työssä viihtymisestä.
Green Building Partners Oy:stä on tullut osa Raksys tems Groupia helmikuusta 2020 lähtien.

Raksystems Groupin tehtävänä on auttaa kiinteistönomistajia pitämään rakennukset kunnossa. Tämä edistää kiinteistön käyttäjien sekä asukkaiden ja omistajien hyvinvointia. Myös ympäristö kiittää, kun edistämme aktiivisesti kestäviä valintoja ja arvoja. Vähennämme palveluillamme kiinteistöjen ympäristövaikutuksia ja kannustamme asiakkaitamme parempiin valintoihin. Raksystems Group työllistää noin 550 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa 23 eri paikkakunnalla. Lisätietoja löydät osoitteesta www.raksystems.com.

Haemme projektiassistenttia ensisijaisesti kiinteistöveroselvitysten projektitehtäviin. Päätehtävänä on kiinteistöveroselvityksiin liittyvien projektitehtävien hoitaminen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua oman mielenkiinnon ja mahdollisuuksien mukaan myös ympäristösertifiointihankkeiden ja muiden konsultointiprojektien avustavien tehtävien hoitamiseen.

Tehtävänkuvaan kuuluu asiakasprojekteissamme kiinteistöverotuksen tarkistusten tekeminen (tiedonkeruu, pinta-alamittausten ja verotuksen vertailulaskelmien laatiminen, asiakasraportointi ja oikaisuvaatimusten laatiminen), sisäistä projektinhallintaa sekä asiakasyhteistyön hoitamista.

Toivomme sinulta tehtävää tukevaa opintotaustaa (esim. talo-, energia- tai rakentamistekniikan tai kiinteistötalouden alalta) sekä halua kehittyä rakentamisen ja kiinteistöjen ylläpidon ympäristöasiantuntijaksi. Tehtävä edellyttää omatoimisuutta, aloitekykyä ja aktiivista otetta.
Tehtävän suorittamisen osaamisvaatimuksena on Office-ohjelmien hallinta (erityisesti Excel ja PowerPoint) sekä hyvä piirustusten kolmiulotteinen hahmotuskyky ja mielellään myös myös AutoCADin perustaidot. Lisäksi tehtävän suorittamisessa ovat eduksi hyvät kommunikointitaidot sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.

Tehtävä on osa- ja määräaikainen ja sopii opintojen ohessa tehtäväksi. Odotamme, että opintokauden 2021-2022 aikana pystyt työskentelemään noin 1–2 päivää viikossa. Kesäkaudelle tavoitteemme on tarjota täysiaikaista työskentelyä.

Työskentelemme nykyaikaisissa ja viihtyisissä tiloissa Vantaalla Kaivokselassa ja tarjoamme myös hyvät etätyömahdollisuudet. Päätöksenteossa olemme ketteriä ja toiminnassamme riippumattomia. Palkkaamme uusia henkilöitä heti sopivien löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Pyydämme toimittamaan vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla osoitteeseen rekry@raksystems.fi 17.9.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Keijo Leppävuori, keijo.leppavuori@raksystems.fi, p. 044 766 5318.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp