Keski-Suomi

Projektipäällikkö

Haemme Jyväskylän toimipisteellemme projektipäällikköä / rakennustöiden valvojaa.

Monipuolinen tehtävä pitää sisällään uudistuotannon ja korjausrakentamisen rakennustyönvalvontaa, korjausrakentamisen rakennuttamista ja asiantuntijatehtäviä. Kuulut osana 11 hengen tiimiä Jyväskylän, Kuopion ja Mikkelin aluetoimiston osastoa. Tavoitteemme on kasvattaa ja kehittää rakennuttamisen ja valvonnan -palvelua Keski-Suomen alueella.

Sinulla on ammattitutkinnon jälkeistä työkokemusta vähintään 8 vuotta. Näistä työkokemusta tulisi olla vähintään 5 vuotta työnjohto ja/tai valvonta tehtävistä. Olet toiminut korjausrakennus- ja/tai uudisrakennushankkeissa työnjohto tai valvontatehtävissä. Lisäksi tulisi olla kokemusta asuntorakentamisesta, toimitilarakentamisesta tai koulu-/opetusrakennuksien rakentamisesta. Edellytämme rakennusalan koulutusta (RKM, RI tai DI). Vastuualueeseen kuuluvat Jyväskylän, Kuopion seudulla olevien monipuolisten työmaiden vastuullinen projektijohtaminen sekä rakennusvalvonta.

Luotettavat ja kokeneet valvojamme yhdessä laatujärjestelmämme kanssa varmistavat työn sopimuksenmukaisuuden ja vähentävät riskejä merkittävästi. Projektikohtaiset rakennuttajatehtävät ovat uudis- ja korjausrakennushankkeissa. Projektipäällikön vastuulla on projektin sovittu laatu, aikataulu ja budjetti. Tuot oman asiantuntemuksesi ja ammattitaitosi koko tiimimme tueksi. Toimit apuna ja tukena sekä vakuuttavana asiantuntijana asiakasrajapinnassa, toteuttaen vaativia valvontatehtäviä ja vastaamalla projektin vetämisestä.

Sinulla on määrätietoinen ja tarkka työskentelyote, hyvät sosiaaliset ja kommunikaatiotaidot, kyky hallita kokonaisuuksia sekä yrittäjähenkisyyttä. Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta työstä. Haluat työskennellä nopeasti kasvavassa rennossa yrityksessä ja olet hyvä vastuuntuntoinen tiimipelaaja. Halu hoitaa ja kehittää asiakassuhteita sekä tehdä projektimyyntiä oman työn ohessa. Arvostamme avointa ulospäinsuuntautuvaa asennetta sekä luottamusta herättävää olemusta. Olet kiinnostunut muista ja olet hyvä kuuntelija. Sopeudut tiimiin ja luot tiimihenkeä. Olet valmis tunnustamaan muiden työpanoksen. Luot hyvät suhteet asiakkaisiin ja henkilöstöön.

Yrityksessämme vallitsee vahva luottamuksen kulttuuri sekä vapaus. Vapaus luonnollisesti edellyttää täyttä vastuunottoa omasta työstä. Tarjoamme vahvan kotimaisen (työntekijöiden omistaman) rakennusalan suunnittelutoimiston edelläkävijän toimialaosaamisen ja nopeasti kasvavan organisaation. Olemme poikkeuksellisen rento, innostunut tiimi. Panostamme erityisen paljon henkilökunnan hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Meillä kaikki saavat olla kehittämässä asioita kuten ohjelmistoja ja työtiloja sekä työskentelymalleja. Meillä on sitoutunutta, innostunutta henkilökuntaa ja meillä vallitsee perheyhtiön tunnelma. Panostamme oppimiseen ja koulutukseen. Käytössämme on uusimmat alan ohjelmistot ja teknologiat.  Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn töiden niin salliessa, sekä kilpailukykyisen palkan. Talossamme on selkeä perehdytysohjelma, jotta pääset hyvin työhön kiinni.

Lisätietoa hakuprosessista saat Nordic Progress Oy:n johtavalta konsultilta Markus Lumpeelta puh. 040 774 3844, markus.lumme@nordicprogress.fi

Hae tehtävää mahdollisimman pian tästä linkistä.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp