Uusimaa

Projektipäällikkö

Raksystems on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys. Suomen suurimpana kuntotarkastusyhtiönä olemme tehneet yli 100 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitelleet ja valvoneet tuhansia peruskorjaushankkeita. Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme kiinteistöomaisuuden arvon säilymisen ja terveellisen elinympäristön. Toimimme lisäksi aktiivisesti alan kehitystehtävissä kiinteistöjen ja kansallisomaisuutemme edunvalvojina. Meillä yli 600 asiantuntijaa sekä 25 toimipistettä, joista 18 Suomessa ja 7 Ruotsissa. Liikevaihtoennusteemme vuodelle 2021 on 60 miljoonaa euroa (pro forma).

Haemme nyt Vantaalle kokenutta projektipäällikköä. Monipuolinen tehtävä pitää sisällään projektinjohtotehtäviä uudistuotannon ja korjausrakentamisen rakennuttamishankkeissa sekä asiantuntijatehtäviä. Projektit tulevat painottumaan julkisiin hankkeisiin.

Sinulla on ammattitutkinnon jälkeistä työkokemusta vähintään 5-8 vuotta. Näistä työkokemusta tulisi olla vähintään 3-5 vuotta rakennuttamistehtävistä ja mielellään sinulla olisi kokemusta myös julkisten hankkeiden läpiviennistä. Mainitut kokemusvuodet ovat suosituksia, ei ehdottomia vaatimuksia. Työmaakokemus sekä mahdolliset pätevyydet katsotaan eduksi.

Tuot oman asiantuntemuksesi ja ammattitaitosi koko tiimimme tueksi. Vastaat omien rakennuttamisen projektiesi toteutuksesta projektikohtaisesti sisältäen suunnittelun, kilpailutuksen sekä toteutusvaiheen yhdessä projektiryhmän kanssa.

Luotettavat ja kokeneet valvojamme yhdessä laatujärjestelmämme kanssa varmistavat työn sopimuksenmukaisuuden ja vähentävät riskejä merkittävästi. Projektikohtaiset rakennuttajatehtävät ovat uudis- ja korjausrakennushankkeissa. Projektipäällikön vastuulla on projektin sovittu laatu, aikataulu ja budjetti.

Toimit apuna ja tukena sekä vakuuttavana asiantuntijana asiakasrajapinnassa, toteuttaen vaativia valvontatehtäviä ja vastaamalla projektin vetämisestä. Työpisteesi sijaitsee Vantaan pääkonttorilla. Töiden salliessa, on myös mahdollisuus etätyöskentelyyn.

Sinulla on määrätietoinen ja tarkka työskentelyote, hyvät vuorovaikutus ja kommunikaatiotaidot, kyky hallita kokonaisuuksia sekä yrittäjähenkisyyttä. Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta työstä. Haluat työskennellä nopeasti kasvavassa rennossa yrityksessä ja olet hyvä vastuuntuntoinen tiimipelaaja. Halu hoitaa ja kehittää asiakassuhteita sekä tehdä projektimyyntiä oman työn ohessa. Arvostamme avointa ulospäinsuuntautuvaa asennetta sekä luottamustaherättävää olemusta. Olet kiinnostunut muista ja olet hyvä kuuntelija. Sopeudut tiimiin ja luot tiimihenkeä. Olet valmis tunnustamaan muiden työpanoksen. Luot hyvät suhteet asiakkaisiin ja henkilöstöön.

Yrityksessämme vallitsee vahva luottamuksen kulttuuri sekä vapaus. Vapaus luonnollisesti edellyttää täyttä vastuunottoa omasta työstä.

Paikka:    Pääkaupunkiseutu       

Koulutus:           Rakennusalan koulutus; rakennusmestari tai rakennusinsinööri. (RKM, RI tai DI)    

Kielitaito:           Suomi, eduksi katsotaan ruotsin ja englannin kielen taito

Urakehitys:       Tarjoamme Raksystemsin selkeän urapolun kehittyä ja laajentaa osaamistasi, tuemme myös mahdollisissa pätevyyksien hakemisissa

Tarjoamme   

Vahvan kotimaisen rakennusalan konsulttitoimiston edelläkävijän toimialaosaamisen ja nopeasti kasvavan organisaation. Olemme poikkeuksellisen rento, innostunut tiimi. Panostamme erityisen paljon henkilökunnan hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Meillä kaikki saavat olla kehittämässä asioita kuten ohjelmistoja ja työtiloja sekä työskentelymalleja. Meillä on sitoutunutta, innostunutta henkilökuntaa ja meillä vallitsee perheyhtiön tunnelma.

Panostamme oppimiseen ja koulutukseen. Käytössämme on uusimmat alan ohjelmistot ja teknologiat. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn töiden niin salliessa sekä kilpailukykyisen palkan. Talossamme on selkeä perehdytysohjelma, jotta pääset hyvin työhön kiinni.

Palkka ja edut: Kiinteä kk- palkka, tulospalkka, kattava työterveys ja vakuutus, liikuntasetelit.    

Aloitusajankohta: Heti, hae paikkaa tästä

Lisätietoa hakuprosessista saat Nordic Progress Oy:n johtavalta konsultilta:

Markus Lumme, puh 040 774 3844, markus.lumme@nordicprogress.fi

Petra Autinen, puh. 050 567 6997, petra.autinen@nordicprogress.fi

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp