Kiinteistöjen ennakoiva kunnossapito on osa kestävää kehitystä. Säännöllisten tarkastuksien avulla on mahdollista välttyä suurilta ongelmilta ja kustannuksilta, kun vauriot havaitaan ajoissa.
Uusimaa

Projektipäällikkö / julkiset hankinnat

Haemme Vantaalle kokenutta projektipäällikköä. Monipuolinen tehtävä pitää sisällään julkisiin hankintoihin painottuvia projektinjohtotehtäviä rakennuttamishankkeissa sekä muita asiantuntijatehtäviä

Raksystems Groupin tehtävänä on auttaa kiinteistönomistajia pitämään rakennukset kunnossa. Tämä edistää kiinteistön käyttäjien sekä asukkaiden ja omistajien hyvinvointia. Myös ympäristö kiittää, kun edistämme aktiivisesti kestäviä valintoja ja arvoja. Vähennämme palveluillamme kiinteistöjen ympäristövaikutuksia ja kannustamme asiakkaitamme parempiin valintoihin. Raksystems Group on perustettu vuonna 1989 ja työllistää noin 600 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa 25 eri paikkakunnalla. Lisätietoja löydät osoitteesta www.raksystems.com

Haemme nyt Vantaalle kokenutta projektipäällikköä. Monipuolinen tehtävä pitää sisällään projektinjohtotehtäviä uudistuotannon ja korjausrakentamisen rakennuttamishankkeissa sekä asiantuntijatehtäviä. Projektit painottuvat julkisiin ja julkisen kaltaisiin (suuriin) hankkeisiin. 

Millaista meillä on?

Ympärilläsi on yhteisöllisyyttä arvostava asiantuntijoiden tiimi, jossa sinun osaamistasi arvostetaan ja pääset tekemään yhteistyötä muiden asiantuntijoiden kanssa eri projekteissa. Meillä eivät jäykät hierarkiat rajoita tekemisiä, vaan haluamme jokainen olla läsnä ja helposti lähestyttäviä, roolista riippumatta. Olet meille tärkeä ja haluamme panostaa sekä ammattiosaamiseesi että hyvinvointiisi. Siksi kunnioitamme myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa.

Menestyäksesi projektipäällikön tehtävässä:

 • Sinulla on karttunut ammattitutkinnon jälkeistä työkokemusta useita vuosia, joista työkokemusta rakennuttamistehtävistä vähintäänkin muutama vuosi.
 • Mielellään sinulla on jo kokemusta julkisten hankkeiden läpiviennistä.
 • Työmaakokemus sekä mahdolliset pätevyydet katsotaan eduksi.

Toivomme, että:

 • Tuot oman asiantuntemuksesi ja ammattitaitosi koko tiimimme tueksi.
 • Vastaat omien rakennuttamisen projektiesi toteutuksesta projektikohtaisesti sisältäen suunnittelun, kilpailutuksen sekä toteutusvaiheen yhdessä projektiryhmän kanssa.
 • Olet vastuullinen ja kykenet itsenäiseen vastuunottoon vastaten projektien sovitusta laadusta, aikataulusta sekä budjetista. Luotettavat ja kokeneet valvojamme yhdessä laatujärjestelmämme kanssa varmistavat työn sopimuksenmukaisuuden ja vähentävät riskejä merkittävästi.
 • Toimit apuna ja tukena sekä vakuuttavana asiantuntijana asiakasrajapinnassa, toteuttaen vaativia valvontatehtäviä ja vastaamalla projektin vetämisestä.

Persoonassa arvostamme:

 • Määrätietoista ja tarkkaa työskentelyotetta
 • Hyviä vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitoja
 • Kykyä hallita kokonaisuuksia sekä yrittäjähenkisyyttä
 • Näyttöjä tuloksellisesta työstä
 • Halua työskennellä nopeasti kasvavassa rennossa yrityksessä, hoitaa ja kehittää asiakassuhteita sekä tehdä projektimyyntiä oman työn ohessa
 • Avointa ulospäinsuuntautuvaa asennetta sekä luottamustaherättävää olemusta
 • Kykyä luoda hyvät suhteet asiakkaisiin ja henkilöstöön

Yrityksessämme vallitsee vahva luottamuksen kulttuuri sekä vapaus. Vapaus luonnollisesti edellyttää täyttä vastuunottoa omasta työstä.

 • Koulutus: Rakennusalan koulutus; rakennusmestari tai rakennusinsinööri. (RKM, RI tai DI)
 • Kielitaito: Suomi, eduksi katsotaan ruotsin ja englannin kielen taito

Meiltä saat:

Vahvan kotimaisen ja vakavaraisen rakennusalan asiantuntijayrityksen toimialaosaamisen ja taustatuen kaikelle tekemiselle. Organisaatio kasvaa ja silti meillä on poikkeuksellisen rento ja matala hierarkinen yhteisö sekä innostunut tiimi. Panostamme erityisen paljon henkilökunnan hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Meillä kaikki saavat olla kehittämässä asioita, kuten ohjelmistoja ja työtiloja sekä työskentelymalleja. Meillä on sitoutunutta, innostunutta henkilökuntaa, mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja luoda omaa urapolkua itsesi näköiseksi.

Panostamme oppimiseen ja koulutukseen. Käytössämme on uusimmat alan ohjelmistot ja teknologiat. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn töiden niin salliessa sekä kilpailukykyisen palkan. Talossamme on selkeä perehdytysohjelma, jotta pääset hyvin työhön kiinni.

Tehtävä on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Vantaan Kaivokselassa.

 • Urakehitys: Tarjoamme Raksystemsin selkeän urapolun kehittyä ja laajentaa osaamistasi, tuemme myös mahdollisissa pätevyyksien hakemisissa.
 • Palkka ja edut: Kiinteä kk-palkka, tulospalkka, kattava työterveys ja vakuutus, liikuntasetelit.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen, sopiva henkilö voidaan palkata heti tai sopimuksen mukaan!

Pääset jättämään hakemuksesi tästä

Pyrimme vastaamaan hakemuksiin päivän sisällä


Lisätietoa hakuprosessista saat Nordic Progress Oy:n johtavilta konsulteilta:

Petra Autinen, puh. 050 567 6997petra.autinen@nordicprogress.fi

Markus Lumme, puh 040 774 3844markus.lumme@nordicprogress.fi

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp