Uusimaa

Projektipäällikkö

Haemme Vantaan pääkonttorillemme kokenutta rakennuttamisen projektipäällikköä.

Hakemamme henkilön työtehtäviin kuuluu toimitilahankkeiden rakentamishankkeiden menestyksekäs johtaminen, henkilöstöjohtaminen projekteissa sekä asiakassuhteiden ylläpito sekä toiminnan kehittäminen. Tarkemmat vastuut, hoidettavat projektit ja asiakkuudet täsmentyvät valittavan henkilön mukaan.

Tarjoamme haasteellisen työn kasvavassa ja positiivisessa työympäristössä, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat sekä osaavan tiimin tuen. Työnantajana Raksystems on moderni ja matalahierarkinen insinööritoimisto, jossa keskiössä ovat hyvinvoiva ihminen, paras palvelu sekä tekemisen meininki. Tuemme asiantuntijuuden kasvua ja haluamme nähdä sinun menestyvän meillä.

Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus rakennuttamistehtävistä ja näyttöjä rakennushankkeiden menestyksekkäästä johtamisesta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky rakentaa yhteistyö- ja asiakassuhteita. Toivomme myös palveluasennetta, innokkuutta ja vastuunkatokykyä. Eduksi katsomme työmaakokemuksen sekä Fise-pätevyyden.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa rakennusteknistä koulutusta (Rakennusinsinööri tai DI).

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Asko Johanson puh. 040-57 98774.

Hae tehtävää mahdollisimman pian tästä linkistä.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp