Pohjois-Pohjanmaa

Projektipäällikkö

Haemme Oulun toimistollemme rakennuttamisen projektipäällikköä.

Hakemamme henkilön pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu taloyhtiöiden korjausrakentamishankkeiden projektijohtaminen ja valvonta. Toimit tilaajan edunvalvojana ja johdat hankkeita menestyksekkäästi alusta loppuun. Kehität sekä ylläpidät asiakassuhteita ja osallistut toiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen myynti- ja tarjoustyöllä. Tehtäviin voi kuulua myös uudiskohteiden projektijohto-, valvonta- tai asuinkohteiden asiantuntija sekä rakennustarkkailijan tehtäviä. Tarkemmat vastuut, hoidettavat projektit ja asiakkuudet täsmentyvät valittavan henkilön mukaan.

Tarjoamme itsenäisen ja haasteellisen työn kasvavassa ja positiivisessa työympäristössä, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden osallistua toiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Työnantajana Raksystems on moderni ja matalahierarkinen insinööritoimisto, jossa keskiössä ovat hyvinvoiva ihminen, paras palvelu sekä tekemisen meininki. Tuemme asiantuntijuuden kasvua ja haluamme nähdä sinun menestyvän meillä.

Toivomme, että sinulla on kokemusta korjausrakentamisesta ja rakennuttamistehtävistä sekä näyttöjä taloyhtiöiden rakennushankkeiden menestyksekkäästä johtamisesta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky rakentaa yhteistyö- ja asiakassuhteita. Toivomme myös palveluasennetta, innokkuutta ja vastuunkatokykyä. Eduksi katsomme työmaakokemuksen, kokemuksen tarjoustyöskentelystä sekä Fise-pätevyyden.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa rakennusteknistä koulutusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Asko Johanson puh. 040-57 98774.

Hae tehtävää mahdollisimman pian tästä linkistä.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp