Kiinteistöjen ennakoiva kunnossapito on osa kestävää kehitystä. Säännöllisten tarkastuksien avulla on mahdollista välttyä suurilta ongelmilta ja kustannuksilta, kun vauriot havaitaan ajoissa.
Uusimaa

Rakennesuunnittelija

Etsimme kasvavaan joukkoomme Rakennesuunnittelijaa korjausrakentamisen puolelle!

Raksystems on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys. Suomen suurimpana kuntotarkastusyhtiönä olemme tehneet yli 100 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitelleet ja valvoneet satoja peruskorjaushankkeita. Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme kiinteistöomaisuuden arvon säilymisen ja terveellisen elinympäristön.

Etsimme kasvavaan joukkoomme Rakennesuunnittelijaa

Rakennesuunnittelun kohteina ovat pääasiassa korjaus- ja perusparannuskohteita, asunto-osakeyhtiöitä (kerrostalot, rivitalot) sekä liikekiinteistöjä. Olet tärkeä lenkki kasvavassa ja kehittyvässä korjausrakennustiimissämme. Toivommekin, että tuot rohkeasti uusia ideoita ja näkemyksiä työtapojemme jatkuvaan kehittämiseen. Työtäsi tukee saman katon alla toimivat arkkitehdit, LVI-suunnittelijat sekä sähkösuunnittelijat. Hyvä yhteistyö heidän kanssaan on ensiarvoisen tärkeä.

Tuot oman asiantuntemuksesi ja ammattitaitosi koko suunnittelutiimimme tueksi. Toimit apuna ja tukena sekä vakuuttavana asiantuntijana asiakasrajapinnassa. Osaat keskustella vakuuttavasti, sekä ei-asiantuntija että asiantuntija- ja johtoportaan päättäjien kanssa.

Millainen tausta sopii tehtävään?

  • Koulutukseltasi olet joko insinööri tai diplomi-insinööri
  • Olet työskennellyt rakennesuunnittelijana korjausrakentamisen parissa vähintään 3 vuotta
  • Hallitset yleisimmät suunnittelu- ja tekstinkäsittelyohjelmat sekä Autocadin

Mitä arvostamme hakijoissa?

  • Hyvä suomen (ja englannin) kielitaito
  • Yrittäjähenkisyys
  • Määrätietoisuus
  • Hyvät sosiaaliset ja kommunikaatiotaidot
  • Kyky hallita kokonaisuuksia
  • Taito luoda hyviä asiakassuhteita
  • Ulospäinsuuntautunut ja luottamusta herättävä olemus

Mitä me tarjoamme?

Vahvan kotimaisen ja vakavaraisen rakennusalan asiantuntijayrityksen toimialaosaamisen ja taustatuen kaikelle tekemiselle. Organisaatio kasvaa ja silti meillä on poikkeuksellisen rento ja matala hierarkinen yhteisö sekä innostunut tiimi. Panostamme erityisen paljon henkilökunnan hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Meillä kaikki saavat olla kehittämässä asioita, kuten ohjelmistoja ja työtiloja sekä työskentelymalleja. Meillä on sitoutunutta, innostunutta henkilökuntaa, mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja luoda omaa urapolkua itsesi näköiseksi.

Panostamme oppimiseen ja koulutukseen. Käytössämme on uusimmat alan ohjelmistot ja teknologiat. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn töiden niin salliessa sekä kilpailukykyisen palkan. Talossamme on selkeä perehdytysohjelma, jotta pääset hyvin työhön kiinni.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen, sopiva henkilö voidaan palkata heti!

Pääset jättämään hakemuksesi tästä

Pyrimme vastaamaan hakemuksiin päivän sisällä


Lisätietoa hakuprosessista saat Nordic Progress Oy:n johtavilta konsulteilta:

Markus Lumme, puh 040 774 3844, markus.lumme@nordicprogress.fi

Petra Autinen, puh. 050 567 6997, petra.autinen@nordicprogress.fi

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp