Uusimaa

Sähkösuunnittelija

Haemme Vantaan pääkonttorillemme osaavaa ja kehittymishaluista sähkösuunnittelijaa mielenkiintoisten korjausrakentamisen suunnitteluprojektien pariin.

Toimit teknisenä asiantuntijana sähkösuunnitteluprojekteissa, suunnittelet sekä teet selvityksiä ja työselityksiä. Osallistut suunnittelukokouksiin ja teet yhteistyötä monialaisen tiimin kanssa. Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan tehtäviin voi kuulua myös valvontaa.

Tarjoamme haasteellisen työn kasvavassa ja positiivisessa työympäristössä, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat sekä osaavan tiimin tuen. Työnantajana Raksystems on moderni ja matalahierarkinen insinööritoimisto, jossa keskiössä ovat hyvinvoiva ihminen, paras palvelu sekä tekemisen meininki. Tuemme asiantuntijuuden kasvua ja haluamme nähdä sinun menestyvän meillä.

Edellytämme soveltuvaa sähköalan koulutusta ja kokemusta sähkösuunnittelusta. Sinulla aktiivinen ote, positiivinen asenne ja intoa tehdä laadukasta sähkösuunnittelua. Arvostamme myös omatoimisuutta ja yhteistyökykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Asko Johanson puh. 040-57 98774.

Hae tehtävää mahdollisimman pian tästä linkistä.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp