Uusimaa

Viemärikuvaaja

Haemme kasvavaan joukkoomme viemärikuvaajaa / putkistojen kuvaajaa Vantaan toimipisteellemme.

Meidän kantava voimamme on toisiaan kunnioittava tiimi, jossa opimme yhdessä joka päivä uutta, jaamme osaamistamme ja tuemme toisiamme. Tiedämme tekevämme tärkeää ja merkityksellistä työtä, jossa jokaisen ammattitaitoinen kädenjälki saa näkyä. Pyrimme joka päivä Pohjolan parhaaksi ja toimintaamme ohjaavat arvomme: hyvinvoiva henkilöstö, kiinteistö ja ympäristö.  Tule rakentamaan kanssamme asumisen parempaa tulevaisuutta!

Millaista meillä on?

Ympärilläsi on yhteisöllisyyttä arvostava asiantuntijoiden tiimi, jossa sinun osaamisesi pääsee arvoon ja saa kasvaa täyteen kukoistukseensa. Meillä työskennellään insinööritoimiston ammattiylpeydellä. Työtovereinasi ovat alan parhaat osaajat, jotka ovat valmiita jakamaan omaa osaamistaan, jotta pääset heti hommiin kiinni. Meillä eivät jäykät hierarkiat rajoita tekemisiä, vaan haluamme jokainen olla läsnä ja helposti lähestyttäviä. Olet meille tärkeä ja haluamme nähdä, että kasvat ammatillisesti. Kunnioitamme myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa.

Millaista työsi on?

Työtehtäviisi kuuluu putkistojen kuntotutkimuksien avustavat viemärikuvaukset. Lisäksi työtehtäviisi voi kuulua myös muita työtehtäviä kokemuksesi ja halukkuutesi huomioiden.

Tarjoamme sinulle:

  • vakituisen työsuhteen innostavassa ja kannustavassa työympäristössämme
  • rennon tekemisen meiningin
  • erinomaiset työkalut, kuten räätälöidyt raportointivälineet
  • hyvät työsuhde-edut
  • kilpailukykyisen palkan
  • joustavan työajan

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, pohjakoulutuksesi voi olla esimerkiksi LVI-asentaja tai maanrakennustyöntekijä, mutta tehtävään ei vaadita tiettyä koulutusta tai pätevyyttä.
  • reipasta, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
  • hyviä ICT-taitoja sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • rakennusalan tuntemus katsotaan eduksi

Tehtävä on vakituinen ja aloitus heti tai sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Vantaalla.

Odotamme innokkaana hakemustasi!
Lähetä meille CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen otsikolla ”Viemärikuvaaja” 31.01.2022 mennessä osoitteeseen rekry@raksystems.fi. Huomaathan, että haastattelemme jo hakuajan aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa viemäriverkostojen asiantuntija Kalle Lehtinen p. 030 670 5416.

Raksystems Groupin tehtävänä on auttaa kiinteistönomistajia pitämään rakennukset kunnossa. Tämä edistää kiinteistön käyttäjien sekä asukkaiden ja omistajien hyvinvointia. Myös ympäristö kiittää, kun edistämme aktiivisesti kestäviä valintoja ja arvoja. Vähennämme palveluillamme kiinteistöjen ympäristövaikutuksia ja kannustamme asiakkaitamme parempiin valintoihin. Raksystems Group työllistää yli 600 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa 28 eri paikkakunnalla. Lisätietoja löydät osoitteesta www.raksystems.com

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp