Uusimaa

Ympäristöasiantuntija

GBP on vastuullisten rakentajien ja kiinteistönomistajien kumppani ja vihreän rakentamisen konsultoinnin markkinajohtaja Suomessa. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä Suomen kiinnostavimpien hankkeiden ja asiakkaiden parissa. Edistämme ympäristövaikutusten pienentämistä vastuullisten asiakkaidemme rakennushankkeissa ja kiinteistöliiketoiminnassa sekä kaikessa omassa toiminnassamme. Ratkaisumme ja omat valintamme edistävät ympäristön ja ihmisten hyvinvointia.

Millaista meillä on?

GBP:llä on nuorekas ja energinen 35 hengen työyhteisö. Toiminnassamme näkyy aito tekemisen ilo ja syvä ammattitaito. Työkulttuuristamme välittyy hyvä toistemme tukemisen ja auttamisen meininki. Kannustamme toisiamme uuden oppimiseen ja tuemme sinua omassa kasvussasi. Olemme motivoituneita palvelemaan asiakkaitamme heidän tarpeisiinsa ja toiveisiinsa vastaten, joten olemme valmiita välillä myös venymään kiireisessä arjessa. Hyvinvointisi on meille tärkeää, joten yhtä arvokasta meille on hyvä työ- ja yksityiselämän tasapaino. 

Päätöksenteossa olemme ketteriä ja toiminnassamme riippumattomia. Pyrimme myös jatkuvasti kehittämään osaamistamme, johtamistamme ja pelisääntöjä, jotka tukevat menestymistä asiakastyössä sekä henkilöstön omassa kehittymisessä.

Haemme GBP:n ympäristökonsultointiin ympäristöasiantuntijoita:

 • Rakennushankkeiden ympäristöluokitusasiantuntijaa (BREEAM, LEED, RTS, WELL)
 • Käyttövaiheen rakennusten ympäristöluokitusasiantuntijaa (BREEAM, LEED, WELL)
 • Ympäristöasiantuntijaa rakennushankkeiden elinkaariarviointiin (LCA/CO2-ohjaus) sekä energia- ja elinkaarisuunnitteluun (LCC)

Tehtävät ovat vakituisia ja työpaikka sijaitsee viihtyisissä tiloissa Vantaan Kaivokselassa. Tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet etätyöskentelyyn. Palkkaamme uusia henkilöitä heti sopivien löydyttyä ja tehtävät alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinteistöliiketoiminnan ympäristöasiantuntijana

Tehtäväkuvaasi kuuluu käyttövaiheen kiinteistöjen tai rakennushankkeiden ympäristötehokkuuden kehittäminen ja ohjaus ympäristöluokituskriteeristöjä (BREEAM, LEED, RTS, WELL) tai elinkaarivaikutusten arvioinnin tai elinkaarikustannuslaskennan työkaluja käyttäen.

Tehtävänkuvaasi voidaan muokata osaamistausta ja kiinnostuksesi mukaan. Työnkuvaasi voidaan liittää myös energialaskentaa.

Jos olet jo konkari, ja kun olet kasvattanut osaamistasi, tarjoamme sinulle projektipäällikön tehtäviä, jolloin vastaat omien projektien toteutuksesta ja toimit samalla johtavana asiantuntijana. Projektipäällikkönä edistät asiakassuhteiden hoitamista ja teet myyntityötä.

 • Sinulla on tekninen koulutustausta, esimerkiksi energia-, LVI-, sähkö- tai rakennustekniikan insinööri AMK / DI
 • Voit olla vastavalmistunut, työuran alkuvaiheessa tai kokeneempi tekijä – työtehtävät valitaan osaamistasosi mukaan
 • Olet valmis itsenäiseen työskentelyyn, mutta annamme mielellämme sinulle tarvitsemaasi ohjausta

Henkilönä olet

 • Kiinnostunut kiinteistöliiketoiminta- ja ympäristöosaamisesi kehittämisestä
 • Kehityshenkinen, omatoiminen ja sinulla on aktiivinen ote projektityöhön

Tarjoamme sinulle

 • Monipuoliset projektit ja Suomen kärkihankkeet
 • Vakiintuneet projektimallit
 • Dynaamisen työympäristön
 • Alan johtavista asiantuntijoista koostuvan työyhteisön
 • Työssä oppimisen ja kehittymisen mahdollisuudet
 • Tuen ympäristöluokitus-konsultin pätevyyksien hankkimisessa (LEED, BREEAM, RTS, WELL)
 • Kilpailukykyiset henkilöstöedut

Hakeminen

Lähetä meille CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen otsikolla ”Ympäristöasiantuntija” osoitteeseen rekry@raksystems.fi.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Rakennushankkeiden ympäristöluokitusten osastopäällikkö Pekka Mairinoja pekka.mairinoja@raksystems.fi tai 030 636 3789

Käyttövaiheen luokitusten tiimipäällikkö Konsta Tuokko
konsta.tuokko@raksystems.fi tai 030 636 3793

Rakennushankkeiden ympäristöasiantuntija, osastopäällikkö Timo Rintala
timo.rintala@raksystems.fi tai 030 636 3790

Green Building Services liiketoimintajohtaja Keijo Leppävuori
keijo.leppavuori@raksystems.fi tai 030 636 3798

Green Building Partners Oy:stä on tullut osa Raksystems Groupia helmikuusta 2020 lähtien. Raksystems Groupin tehtävänä on auttaa kiinteistönomistajia pitämään rakennukset kunnossa. Tämä edistää kiinteistön käyttäjien sekä asukkaiden ja omistajien hyvinvointia. Myös ympäristö kiittää, kun edistämme aktiivisesti kestäviä valintoja ja arvoja. Vähennämme palveluillamme kiinteistöjen ympäristövaikutuksia ja kannustamme asiakkaitamme parempiin valintoihin. Raksystems Group työllistää yli 600 asiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa 28 eri toimipisteessä. Lisätietoja löydät osoitteesta www.raksystems.fi

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp