Jätä yrityksen vastuullisuustyö ulkoisen asiantuntijan tehtäväksi
ULKOISTETTU VASTUULLISUUSASIANTUNTIJA/KONSULTOINTI

Jätä yrityksen vastuullisuustyö ulkoisen asiantuntijan tehtäväksi.

Nimetyn asiantuntijan avulla vastuullisuustyö pysyy selkeästi hallittavana ja konkreettisena.

Ulkoistettu vastuullisuusasiantuntija varmistaa yrityksesi vastuullisuustyön suunnittelun ja johtamisen sekä auttaa kaikissa vastuullisuuskysymyksissä. Teille nimetyn asiantuntijan avulla vastuullisuustyö pysyy selkeästi hallittavana ja konkreettisena, minkä lisäksi sen edistäminen on helpompaa. Ulkoistetun vastuullisuusasiantuntijan avulla saat yrityksellesi asiantuntijan apua joustavasti ja jatkuvasti ilman omaa rekrytointitarvetta. 

Ulkoistettu vastuullisuusasiantuntija voi toimia itsenäisesti asiakasorganisaation sisällä ja/tai osana asiakkaan omaa vastuullisuustiimiä. Valitsemme yrityksellesi sopivan vastuullisuusasiantuntijan tarpeiden, toimialan ja tavoitteiden perusteella.

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan henkilöstölle vastuullisuuskolutuksia tai tiiviitä tietopaketteja yritysvastuullisuudesta sekä vastuullisuusraportoinnista (GRI), olemme myös oikea kumppani.

Tytäryhtiömme EcoReal tuottaa ulkoisen vastuullisuusasiantuntijan sekä kouluttajan tehtävät vuosien kokemuksella. Ole rohkeasti yhteydessä niin selvitetään yrityksesi tarpeet!

Lue lisää EcoRealin verkkosivustolta.