Jenni

Sisällöntuottajana Raksystemsillä

Olen sisällöntuottaja Jenni Viikinkoski Raksystemsin Vantaan toimipisteeltä. Raksilaistuin toukokuussa 2016 eli olen työskennellyt yrityksessä jo useamman vuoden.

Olen valmistunut tradenomiksi Laurea-ammattikorkeakoulusta markkinointiin ja viestintään erikoistuneena. Aktiivisena ja idearikkaana persoonana uskoin, että markkinointialan vauhdikkuus ja monipuolisuus sopisivat minulle hyvin. Kouluun päästyäni en joutunut pettymään, sillä ala oli juuri sitä mitä toivoinkin.

Raksystemsin monipuolinen markkinointi ja viestintä

Raksystemsin markkinointitiimimme koostuu kuudesta henkilöstä, joista yksi viettää tällä hetkellä  äitiysvapaataan. Minä, toinen sisällöntuottaja, AD, visuaalinen sisällöntuottaja sekä markkinointi- ja viestintäpäällikkö vastaamme koko yrityksen markkinoinnista ja viestinnästä yhdessä toimitusjohtajamme kanssa.

Teemme jatkuvasti töitä yhdessä, mutta töiden jaossa panostamme jokaisen tiimijäsenen vahvuuksiin. Minun tehtäviini kuuluu monipuolinen sisällöntuotanto erilaisiin yrityksemme kanaviin esimerkiksi tiedotteiden ja artikkelien muodossa. Järjestän myös asiakastilaisuuksia.

Parasta Raksystemsillä työskentelyssä on se, että jokainen päivä on erilainen ja opin joka päivä jotakin uutta. Ala ei ollut minulle ennestään tuttu, mutta se on kiinnostava ja aina ajankohtainen. Jokainen ihminen tulee asumaan kiinteistössä, oli se sitten vuokra- tai omistusasunto. Myös työkaverit ovat yksi työn parhaista puolista. Aluksi epäilin, että miten pärjään tradenomina insinöörien seassa, mutta minut on otettu erittäin hyvin vastaan.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp