Kiinteistöjen ennakoiva kunnossapito on osa kestävää kehitystä. Säännöllisten tarkastuksien avulla on mahdollista välttyä suurilta ongelmilta ja kustannuksilta, kun vauriot havaitaan ajoissa.

Työssäni itseni kehittäminen on tärkeää

TAPIO

Olen Tapio Kuurimo, Pirkanmaan aluetoimiston tekninen päällikkö. Työkseni teen kuntoarvioita asuinrakennuksiin, kouluihin, päiväkoteihin ja palvelukiinteistöihin. Teen myös valvontaa ja rakennuttamista. Tämän lisäksi teen markkinointia ja laadin tarjouksia. Lisäksi olen toiminut kouluttajana kiinteistönvälittäjille ja isännöitsijöille suunnatuissa koulutuksissa jo usean vuoden ajan.

Valmistuin Porin teknillisestä oppilaitoksesta rakennusinsinööriksi vuonna 1985, jonka jälkeen muutin Espooseen töiden perässä. Tein rakennesuunnittelua lähes kymmenen vuotta eri suunnittelutoimistoissa niin Espoossa kuin Tampereellakin. Pidin rakennesuunnittelijan työstä, mutta vaikka työ oli kiinnostavaa, oli se myös tietyllä tapaa melko yksinäistä. Halusin työtehtäviin, joissa tapaisin ihmisiä ja pääsisin mukaan aivan uuteen toimialaan. Keksinkin rakennusalan sattumalta kesätöiden innoittamana. Päädyin Raksystemsille vuonna 1997, kun yritys oli perustamassa Tampereelle ensimmäistä aluetoimistoaan.

Pidän työstäni, sillä se on jatkuvaa oppimista. Viimeksi olen opetellut raportointiohjelman käyttöä. Laajemmassa kuvassa olen opetellut kuuntelemaan itseäni ja pyrkinyt vähentämään työkuormitusta sekä panostamaan työssäjaksamiseen.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp