Tapio Kuurimo toimi Pirkanmaan aluetoimiston teknisenä päällikkönä.

Työssäni itseni kehittäminen on tärkeää – Tapio Kuurimo

Tapio Kuurimo toimi Pirkanmaan aluetoimiston teknisenä päällikkönä. Tällä hetkellä hän viettää ansaittuja eläkepäiviään.

Mitä työhösi teknisenä päällikkönä kuuluu?

Työkseni teen kuntoarvioita asuinrakennuksiin, kouluihin, päiväkoteihin ja palvelukiinteistöihin. Teen myös valvontaa ja rakennuttamista.

Teen myös markkinointia ja laadin tarjouksia. Lisäksi olen toiminut kouluttajana kiinteistönvälittäjille ja isännöitsijöille suunnatuissa koulutuksissa jo usean vuoden ajan.

Mikä on taustasi?

Valmistuin Porin teknillisestä oppilaitoksesta rakennusinsinööriksi vuonna 1985, jonka jälkeen muutin Espooseen töiden perässä. Tein rakennesuunnittelua lähes kymmenen vuotta eri suunnittelutoimistoissa niin Espoossa kuin Tampereellakin. Pidin rakennesuunnittelijan työstä, mutta vaikka työ oli kiinnostavaa, oli se myös tietyllä tapaa melko yksinäistä. Halusin työtehtäviin, joissa tapaisin ihmisiä ja pääsisin mukaan aivan uuteen toimialaan. Keksinkin rakennusalan sattumalta kesätöiden innoittamana.

Päädyin Raksystemsille vuonna 1997, kun yritys oli perustamassa Tampereelle ensimmäistä aluetoimistoaan.

Mikä työssäsi on parasta?

Pidän työstäni, sillä se on jatkuvaa oppimista. Viimeksi olen opetellut raportointiohjelman käyttöä.

Laajemmassa kuvassa olen opetellut kuuntelemaan itseäni ja pyrkinyt vähentämään työkuormitusta sekä panostamaan työssäjaksamiseen.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp