Kiinteistöjen ennakoiva kunnossapito on osa kestävää kehitystä. Säännöllisten tarkastuksien avulla on mahdollista välttyä suurilta ongelmilta ja kustannuksilta, kun vauriot havaitaan ajoissa.

Työssäni parasta on jatkuva kehittäminen

JUHA

Olen Juha Savolainen ja toimin rakennuttaminen ja valvonta -osaston sekä Raksystems AEC Projektinjohto Oy:n johtajana. Saan ilokseni toimia monipuolisessa tehtävässä, jossa tapaan päivittäin niin asiakkaita kuin alan ammattilaisia. Työpäiväni täyttyvät pääosin osaston esimies- ja hallinnollisista tehtävistä sekä rakennusprojektien projektipäällikön tehtävistä.

Kaikki sai alkunsa kolme vuotta sitten, kun varatoimitusjohtajamme Hannu Lankinen soitti Raksystemsiltä. Tarjolla oli rakennuttamisen ja valvonnan osastopäällikön tehtävä, josta kiinnostuin heti, sillä minulle tarjoutui mahdollisuus kehittää ja kasvattaa osastoa ja sen liiketoimintaa. Raksystemsillä oli selkeä visio tulevaisuudesta ja halu kasvaa. Houkuttelevasta mahdollisuudesta ei voinut kieltäytyä!

Rakennusala on aina ollut itselleni luonteva ammatinvalinta, sillä kiinnostus alaa kohtaa syntyi jo nuorena ja syventyi rakennusalan kesätöissä. Valmistuin Hämeen ammattikorkeakoulusta vuonna 2004 rakennusinsinööriksi ja tähtäsin rakennusliikkeiden tuotannon ohjaustehtäviin. Ennen Raksystemsille siirtymistä olen toiminut työurani aikana työnjohtajana, työpäällikkönä ja alan opettajana. Aiemmat työtehtävät ovat antaneet näkemystä siitä, mitä vaaditaan nykyisten työtehtävien ammattimaiseen tekemiseen.

Olen hyödyntänyt rakennusalan koulutustani suunnittelemalla ja rakentamalla itselleni kaksi omakotitaloa. Konkreettinen kokemus rakennustyön toteuttamisesta on osaltansa lisännyt omaa ammattitaitoani, jota voin hyödyntää nykyisissä tehtävissäni. Koen, että työuran alkaminen rakennussiivoojan hommasta edeten rakennusapumieheksi ja siitä edelleen nykyiseen tehtävään on ollut parasta lisäkoulutusta mitä voi saada ammattitutkinnon lisäksi.

Työuraani kuvaa se, että olen aina halunnut kehittyä sekä päästä entistä vastuullisempiin ja haastavampiin tehtäviin. Olen aina ollut valmis tekemään töitä tavoitteideni eteen. Työurani aikana olen osallistunut useamman eri organisaation kehittämiseen. Vaikka olen määrätietoinen oman työn suhteen, näen itseni myös joukkuepelaajana. Mitään ei synny yksin, vaan tarvitaan hyviä työtovereita ja kumppaneita. Työni kautta olen saanut hyviä ystäviä sekä lukuisasti uusia tuttavia.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp