Kosteusvaurion kuntotutkija työharjoittelussa Raksystemsillä

Raksystems on rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys, jolle tulevien asiantuntijoiden koulutus on erittäin tärkeää. Meillä tehdään tälläkin hetkellä useita opintojen päättötöitä ja harjoittelujaksoaan suorittaa moni alan opiskelija.

Harjoittelijoiden joukossa on myös Eero Sinisalo. Eero opiskelee kosteusvaurion kuntotutkijaksi (KVKT), jonka opintokokonaisuus kestää 130 päivää. Itse työssäoppiminen kestää vajaa kolme kuukautta ja Eeron harjoittelujakso Raksystemsillä päättyy toukokuun alussa.

”Opintoihini kuuluu pakollinen työssäoppimisjakso, jonka päätin suorittaa Raksystemsillä. Halusin suorittaa harjoitteluni yrityksessä, jossa olisi mahdollisuus työn jatkumiselle, joten päätin pistää paperit tänne. Mahdollisuus työn vakinaistamiseen yhdistettynä haastavaan työhön ja rentoon ilmapiiriin oli mielestäni hyvältä kuulostava kokonaisuus”, Eero kertoo.

Turvallista työhön tutustumista

”Olen saanut täällä hyvän perehdytyksen työhöni. Asiantuntijat ohjeistavat tarkasti työn tekemiseen eikä tarvitse paljoa miettiä, miten jokin pitikään tehdä. Työkeikoilla käyn eri alojen asiantuntijoiden kanssa ja vastaan on tullut paljon tehtäviä laidasta laitaan”, Eero kuvailee.

Eero Sinisalo on valmistunut Jyväskylän ammattikorkeakoulusta insinööriksi keväällä 2018.  Valmistumisen jälkeen jatko-opinnot kuitenkin kiinnostivat, joten hän päätyi jatkamaan kosteusvaurion kuntotutkijan opintoihin.

Raksystems ottaa mielellään opiskelijoita harjoitteluun, jotta he pääsevät konkreettisesti näkemään, mitä heidän opiskelemansa ala on.

”Pyrimme olemaan mahdollisimman kannustava ja turvallinen ympäristö opiskelijoille tutustua oman alan työtehtäviin. Haluamme olla mukana uusien asiantuntijoiden urien alussa ja tukea opiskelijoita, kun he tutustuvat uuteen alaansa”, kertoo Raksystemsin HR-koordinaattori Jenna Koivula.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp