Tarjoamme pojektinjohtoa eri kokoisille hankkeille vuosien kokemuksella. Lue lisää!
Projektinjohtopalvelu

Projektin­johto­palvelua vuosien kokemuksella

Asiantunteva rakennuttajakonsulttimme vie hankkeen maaliin niin kiinteistön omistajan, vuokralaisen kuin käyttäjänkin toiveet ja tavoitteet huomioiden.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!

Täytä tarjouspyyntölomake ja palaamme sinulle tarjouksen kanssa mahdollisimman pian.

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.

Projektinjohtopalvelua vankalla kokemuksella

Kokeneet rakennuttajakonsulttimme hallitsevat niin uudis- kuin saneeraushankkeetkin. Tarjoamme projektijohtopalvelua esimerkiksi seuraaville rakennuksille:

 • asuinrakennukset,
 • toimistorakennukset,
 • liikerakennukset,
 • hoitoalan rakennukset ja
 • opetusrakennukset.

Rakennuttamisen ammattilainen päätöksenteon tukena

Rakennus- tai korjaushankkeen projektinjohtaja eli rakennuttajakonsultti vahvistaa sekä tukee rakennuttajan päätöksentekoa koko hankkeen ajan. Projektinjohtaja ohjaa kokonaisuutta, pitää hankkeen aikataulussa ja tuo ammattitaidollaan taloudellista säästöä tilaajalle.

Kokeneet rakennuttajakonsulttimme omaavat asiantuntemusta niin rakentamisesta kuin rakentamisen laadusta, sopimusjuridiikasta sekä kiinteistön elinkaaren hallinnasta. Projektinjohtopalvelumme avulla varmistat myös hankkeen kosteuden- ja puhtaudenhallinnan sekä turvallisen toiminnan edellytykset.

Voit hyödyntää projektinjohtajaamme aina hankkeen tarvesuunnittelusta takuuaikaan saakka.

’’Jussilankadun peruskorjaus onnistui hyvin, kun Raksystems oli mukana hankkeessa. Heidän asiantuntemuksensa yllättävissä tilanteissa oli kullan arvoista, sillä siten pääsimme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen kustannustehokkaasti.’’

Hyvinkään Vuokra-asunnot Oy:n toimitusjohtaja Timo Kuiri

Mitä projektinjohtopalveluumme kuuluu?

Tarjoamme projektinjohtopalvelua Rakennustiedon Hankkeen johtamisen ja rakennuttamisen tehtäväluettelon HJR18 mukaisesti.

Rakennuttajakonsulttimme tehtävät voidaan räätälöidä myös asiakkaan tarpeiden mukaan. Konsulttimme tehtäviin voi sisältyä esimerkiksi:

 • Esiselvitystyön ohjaus
 • Hankkeen kustannus- ja aikatauluseuranta
 • Suunnittelijoiden kilpailutus ja ohjaus
 • Rakentamisen valmistelu ja urakan kilpailutus
 • Urakan aikaiset tehtävät
 • Käyttöönotto- ja takuuajan tehtävät

 

Monipuolisia rakennuttamisen palveluja

Rakennuttamispalvelumme kattaa kaiken hankkeen esiselvitysvaiheesta, projektinjohtoon, rakennustyön valvontaan ja takuuajan tehtäviin. Kauttamme saat myös muut kiinteistön rakentamisen tai saneeraamisen konsulttipalvelut kuntotutkimuksista ympäristösertifiointeihin kaikkien suunnittelun alojen kattavaa suunnitteluamme unohtamatta.

Yli 30-vuotisen toimintamme aikana olemme tehneet yli 150 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitelleet ja valvoneet tuhansia hankkeita. Olemme olleet myös vastuussa satojen rakennushankkeiden elinkaari-, energia- ja ympäristöohjauksesta sekä LEED- ja BREEAM-luokitusohjauksesta.

Työturvallisuus- ja kosteudenhallintakoordinaattori avuksesi

Tarjoamme hankkeellesi myös työturvallisuus- sekä kosteudenhallintakoordinaattorin palveluita rakennuttajan tarpeiden mukaan.

Lue lisää kosteudenhallintakoordinaattorin palvelustamme.

Pyydä tarjous tai ole yhteydessä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.

Lue lisää!