Raksystems yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa.
YHTEISTYÖKUMPPANIT

Yhteistyössä on voimaa. Myös kiinteistöalalla.

Raksystems Insinööritoimisto Oy:n kuntotarkastusasiakkaana olet oikeutettu Herkulexin lakineuvontaan.

Raksystemsin kuntotarkastusasiakkaana sinulla on mahdollisuus saada lainopillista avustusta Herkulexiltä.

Palveluun sisältyy:

Maksuton puhelinneuvonta kuntotarkastukseen sekä kuntotarkastukseen liittyvään kauppaan kohdistuvissa kysymyksissä.

Puhelinneuvontaa saadaksesi toimi näin:

Ennen soittoasi, kerää ylös kaikki asiaan liittyvät faktat kirjalliseen muotoon. Jäsentele tietosi objektiivisesti ja mahdollisimman selkeästi. Soita puhelinneuvonnan numeroon: 010 219 8030. Tämä numero on käytössä ainoastaan Raksystems Insinööritoimisto Oy:n kuntotarkastusasiakkaille. Puhelinpalvelu on avoinna joka arkipäivä klo 08.30 – 17.00. Kerro puhelussa ongelmasi asiantuntijalle mahdollisimman selkeästi. Autamme sinua löytämään ongelmaan ratkaisun. 

Oikeudellisesta avustamisesta Kuntotarkastukseen liittyvän asunto-osake- tai kiinteistökauppakirjan laatimisesta 40 prosentin suuruisen alennuksen kulloinkin voimassa olevan palkkiohinnaston mukaisesta hinnasta.

Muusta Kuntotarkastukseen tai Kuntotarkastukseen liittyvään kauppaan kohdistuvasta asunto-osake- ja kiinteistökauppakirjaan liittyvästä oikeudellisesta avustamisesta 15 prosentin suuruisen alennuksen enimmillään kuitenkin 1.500,00 euroa.

Oikeudellista avustamista kauppakirjan laatimisessa tai muussa kuntotarkastukseen tai kuntotarkastukseen liittyvään kauppaan kohdistuvassa asiassa saadaksesi toimi näin 

Ennen yhteydenottoasi, kerää ylös kaikki asiaan liittyvät asiakirjat sekä muuta faktat kirjalliseen muotoon. Jäsentele tietosi objektiivisesti ja mahdollisimman selkeästi.

Lähetä asiakirjat sekä selostus asiasta sähköpostitse osoitteeseen laaka@laaka.fi .
Vastaamme sähköpostiisi ja pyydämme tarvittavat lisätiedot sekä autamme sinua löytämään ongelmaan ratkaisun. Saatuamme sähköpostisi, toimitamme hyväksyttäväksi Kuluttajasuojalain edellyttämän Toimeksiantovahvistuksen, josta toimeksiannon kaikki ehdot käyvät ilmi.

Kuntotarkastukseen sekä siihen liittyvien kauppa-asiakirjojen laatimiseen liittyy useita oikeudellisia kysymyksiä, joihin vastauksen saat helpoiten soittamalla tähän oikeudenalaan perehtyneelle lakimiehelle. Kauppa-asiakirjojen laatimisvaiheessa käytettävissä ovat myös www.lyytia.fi -asiakirjamallit, joita jatkuvasti päivitetään vastaamaan kuuloinen voimassa olevia vaatimuksia.

Mikäli kuntotarkastuksen yhteydessä tai muutoin on tiedossa, että tehtävään kauppaan liittyy joitain erityispiirteitä, kuten vastuunjakojen määrittelyä, Herkulexin asiantuntijat avustavat sinua laatimaan yksilöidyt kauppa-asiakirjat, jotka vastaavat kulloinkin tehtävän erityispiirteitä. Kauppa-asiakirjat ovat löydettävissä osoitteesta www.lyytia.fi.

Vaikka kuntotarkastus ja kauppa-asiakirjat olisivat laadittu mitä huolellisemmin, saattaa joskus kaupan jälkeen ilmetä seikkoja, joista johtuvien vastuu- tai muiden kysymysten selvittäminen vaatii tähän oikeudenalaan perehtyneen lakimiehen konsultointia, jotta asiassa saadaan mahdollisimman nopeasti ja vähin kustannuksin selvitettyä osapuolten vastuut sekä löydettyä oikeudenmukainen ratkaisu.

Raksystems Insinööritoimisto Oy:n oikeudelliset neuvontapalvelut tuottaa yhteistyötahona toimiva Herkulex. Yrityksen toimintaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.herkulex.fi. Portaalista on myös löydettävissä asiantuntija-artikkeleita ja malliasiakirjoja. Radiohaastatteluita on löydettävissä osoitteessa www.asuntoradio.fi.

Yhteistyökumppanimme Herkulex.