Projektinjohto

Projektinjohtaja varmistaa taloyhtiön edun toteutumisen

Taitavin ja kokeneinkaan isännöitsijä ei ehdi kaikkea. Asiantunteva projektinjohtaja vie hankkeesi onnistuneesti kanssasi maaliin.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!

Täytä tarjouspyyntölomake ja palaamme sinulle tarjouksen kanssa mahdollisimman pian.

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16

Projektinjohtaja auttaa taloyhtiötä oikeiden päätöksien teossa

Ulkopuolinen rakennus- tai korjaushankkeen projektinjohtaja vahvistaa sekä tukee hallituksen ja osakkaiden päätöksentekoa. Samalla hän vapauttaa taloyhtiön isännöitsijälle aikaa tämän päätyönsä tekemiseen. Projektinjohtaja pitää rakennushankkeen aikataulussa ja tuo taloudellista säästöä taloyhtiölle.

  • Projektinjohtaja vie hanketta päämäärätietoisesti eteenpäin.
  • Projektinjohtajan avulla taloyhtiö osaa tehdä parhaat mahdolliset päätökset ja valitsee oikeat tekijät rakennushankkeelle.
  • Raksystemsin asiantuntijat tekevät kokonaisvaltaista projektinjohtoa rakennus- ja korjaushankkeissa.
Raksystems rakennushankkeen projektinjohto taloyhtiö

Oikeilla päätöksillä rakennushankkeelle paras mahdollinen elinkaarikustannus

Raksystemsin projektinjohtopalvelu sopii niin asuin-, liike- kuin toimitilarakentamiseen uudis- ja saneerauskohteita unohtamatta. Toteutamme projektinjohdon asiakkaan tarpeisiin ja rakennushankkeeseen sopivalla tavalla.

Laajasta palvelutarjoamasta löydät niin suunnittelunohjauksen, toteutuksen, hankinnat, kustannus- ja aikatauluseurannan, työturvallisuuden, raportoinnin sekä takuuaikaan liittyvät tuotteet.

Toimimme lain edellyttämänä päätoteuttajana ja vastaamme hankkeen työturvallisuudesta.

Millaisia palveluita tarjoamme korjaus- ja rakennushankkeen projektinjohtoon?

Palvelutarjoamaamme kuuluu:

  • Suunnittelunohjaus
  • Toteutus
  • Hankinnat
  • Kustannus- ja aikatauluseuranta
  • Työturvallisuus
  • Raportointi
  • Takuuaika

Projektinjohtopalvelun hyödyt korjaus- ja rakennushankkeessa?

Projektinjohtopalvelu on toteutusmuoto, jossa johdamme rakennushanketta ja vastaamme työmaan johtamisesta asiakkaan kanssa sovitulla tavalla. Rakennustyö toteutetaan asiakkaan nimiin tehtyinä hankintoina ja raportoimme projektin kulusta.

Projektinjohtopalvelu antaa tilaajalle mahdollisuuden tarkistaa suunnittelu- ja toteutusratkaisuja koskevia päätöksiä toteutuksen aikana. Projektinjohtopalvelun avulla projektit saadaan toteutettua tehokkaasti ja taloudellisesti asiakkaan tarpeet huomioiden.

Rakennushankkeelle sopivin projektinjohdon toteutustapa ja sopimusmalli sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Asiakkaana pääset tekemään päätökset hankkeessasi – me toteutamme ne.

Työturvallisuus- ja kosteudenhallintakoordinaattori saatavillasi

Laki edellyttää, että rakennus- tai korjaushankkeen tilaajan täytyy asettaa hankkeelle riippumaton ulkopuolinen asiantuntijataho työturvallisuuskoordinaattoriksi.

Työturvallisuuskoordinaattori vastaa koko hankkeen ajan työturvallisuusasioista ja pyrkii vaikuttamaan työmaahan niin, että siellä on kaikkien turvallista työskennellä. Hän pyrkii varaamaan budjettia ja aikaa tarvittaviin tutkimuksiin ja selvityksiin.

Työturvallisuuskoordinaattorin lisäksi myös kosteudenhallintakoordinaattorin tulee olla suunnittelijoista ja urakoitsijoista täysin riippumaton taho, joka huolehtii Kuivaketju10:n toteutumisesta koko hankkeen ajan. Kuivaketju10 on toimintamalli, jossa vähennetään kosteusvaurioiden riskiä rakennusprosessin aikana koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Tarjoamme rakennus- ja korjaushankkeille myös työturvallisuus- sekä kosteudenhallintakoordinaattorin tarpeen mukaan.

Välty rakennustöiden riskeiltä valvonnan avulla

Ammattilaisen tekemä valvonta on tärkeä osa riskien hallintaa rakennushankkeissa.

Valvojan tehtävä on puuttua mahdollisiin virheisiin ja laiminlyönteihin ajoissa, jotta työn laatu pysyy kiitettävänä eikä vakavia virheitä pääse syntymään, jotka voisivat aiheuttaa tilaajalle vuosienkin päästä isoja kuluja.

Rakennus- ja korjaushankkeeseen kannattaa palkata eri alojen asiantuntijoita suorittamaan valvontaa eri kohdissa hanketta.

Pyydä tarjous tai ole yhteydessä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.