1970-luvun kerrostaloyhtiön linjasaneeraushankkeen projektinjohto, suunnittelu ja valvonta

Moni 1970-luvulla rakennetuista kerrostaloyhtiöistä ryhtyy putkiremonttiin lähivuosina, sillä putkien käyttöikä alkaa lähestyä loppuaan. Niin myös Vantaan Tikkurilassa sijaitseva taloyhtiö Asunto Oy Neilikkaketo. Vuonna 1970 valmistuneen kerrostaloyhtiön linjasaneeraushanke aloitettiin vuoden 2017 maaliskuussa ja urakka valmistuu vuoden 2020 syksyllä. Raksystems HSSR toteutti saneerauksen projektinjohdon ja suunnittelun sekä valvoo korjausurakan etenemistä.

Taloyhtiön linjasaneeraushankkeen toteutus

Asunto Oy Neilikkakedon linjasaneeraus toteutetaan perinteisellä mallilla eli taloyhtiön käyttövesi- ja viemäriputkien uusimisen lisäksi saneerauksessa uusitaan myös märkätilojen pinnat ja vedeneristeet. Lisäksi taloyhtiö päätti nykyaikaistaa sähkönjakeluverkkoa ja uusia saunaosaston.

Raksystems HSSR on ollut linjasaneeraushankkeessa mukana aivan sen alkumetreiltä loppuun asti. Saneeraushanke aloitettiin vuonna 2017 projektipäällikön tehtävällä, jonka jälkeen asiantuntijamme tekivät myös saneerauksen hanke- ja toteutussuunnittelun. Projektipäälliköksi valikoiduimme pääosin isännöitsijän suosituksen myötä.

’’Olin tehnyt yhteistyötä projektipäällikkö Pasi Kupiaisen kanssa parissa muussa vastaavassa hankkeessa aiemmin. Hankkeet ovat sujuneet erittäin hyvin ja Pasin toiminta projektipäällikkönä on ollut kiitettävää. Hän on täsmällinen ja selvittää ripeästi eteen tulevia ongelmia hankeorganisaation vetäjänä’’, kertoo Asunto Oy Neilikkakedon isännöitsijä Ossi Airola Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy:sta.

Varsinainen korjausurakka aloitettiin vuoden 2020 alussa. Asiantuntijamme toimivat valvojana koko korjausurakan ajan.

’’Yhteistyö meidän, isännöitsijän, taloyhtiön hallituksen ja urakoitsijan kanssa on sujunut hyvin. Urakan aikanakin työmaakokouksissa on aina ollut rento tunnelma ja urakka etenee suunnitellun mukaisesti’’, tiivistää hankkeessa projektinjohtajana toiminut korjaussuunnittelun osastonpäällikömme Pasi Kupiainen.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp