Raksystems on pohjoismaissa toimiva rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys.
Raksystems Group

Tavoitteena hyvinvoiva kiinteistö, ihminen sekä ympäristö

Olemme Pohjoismaissa toimiva rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys.

Raksystems luo hyvinvointia kiinteistöille, niiden omistajille ja käyttäjille sekä ympäristölle.

Autamme sinua löytämään parhaat ja kestävimmät ratkaisut kiinteistösi ja tarpeesi huomioiden yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Asiantuntijuutemme avulla osaamme kysyä oikeat kysymykset ja ohjaamme sinut oikeaan suuntaan saavuttaaksemme yhdessä parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Raksystems on erikoistunut vihreään rakentamiseen sekä kiinteistöjen tutkimuksiin, tarkastuksiin ja sertifiointeihin. Suunnittelemme sinulle kestäviä rakennuksia. Valvojiemme ja projektinjohtajiemme avulla uudis- sekä korjausrakennusprojektit voidaan viedä maaliin onnistuneesti. Varmistamme sinulle myös turvallisen ja terveellisen asumisen sekä asuntokaupan.

Tarjoamme sinulle erilaisia palvelukokonaisuuksia, joiden avulla takaamme kiinteistöomaisuuden arvon säilymisen ja terveellisen elinympäristön. Toimimme aktiivisesti alan kehitystehtävissä kiinteistöjen ja kansallisomaisuutemme edunvalvojina, jotta voimme kehittyä sekä edesautamme rakennus- ja kiinteistöalan kehittymistä.

Olemme iloisia, mikäli voimme auttaa sinua! Asiakkaitamme ovat pääasiallisesti kuntien ja kaupunkien edustajat, vuokrataloyhtiöt, rakennusliikkeet, kiinteistösijoittajat sekä -kehittäjät, yksityisasiakkaat, isännöitsijät ja taloyhtiöt sekä kiinteistönvälittäjät ja asianajajat.

Olemme saaneet tehdä Suomessa jo reippaasti yli 150 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitella ja valvoa tuhansia peruskorjaushankkeita. Raksystems on vuositasolla mukana yli 20 000 kuntotarkastuksessa sekä -tutkimuksessa Pohjoismaissa.

Suomen johtavana kiinteistöjen ympäristösertifioijana sekä laajojen kiinteistöveroselvityksien laatijana autamme vastuullisia rakentajia ja kiinteistönomistajia vihreän rakentamisen sekä kiinteistöomistamisen saralla. Olemme olleet vastuussa satojen rakennushankkeiden elinkaari-, energia- ja ympäristöohjauksesta sekä LEED- ja BREEAM-luokitusohjauksesta.

Miten voimme auttaa sinua?

Raksystems Group lyhyesti

  • Suomessa ja Ruotsissa toimiva johtava kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntijakonserni
  • Perustettu vuonna 1989
  • Group CEO Tuomas Qvick
  • Suomen maajohtaja Keijo Leppävuori, DI
  • Asiakkaina kiinteistönomistajat, -käyttäjät, rakennusliikkeet ja muut alan toimijat
  • 40 toimistoa, joista Suomessa 21 ja Ruotsissa 19
  • Asiantuntijoita 730
  • Liikevaihto vuonna 2023E 95M€ (pro forma)

Tutustu meihin!

Arvojemme ytimessä ihminen

Kaikki tekemisemme pohjaa yhteiseen arvomaailmaan. Sen keskiössä ovat tyytyväiset asiakkaat ja motivoitunut henkilöstö. Teemme aina paremmin kuin mitä asiakkaat meiltä odottavat.

Paras palvelu

Haluamme tuottaa asiakkaillemme parasta palvelua laadusta ja puolueettomuudesta tinkimättä. Tyytyväinen asiakas motivoi meitä tekemään parhaamme ja huolehdimme oman ammattitaitomme ajantasaisuudesta.

Hyvinvoiva henkilöstö

Toimintamme kulmakiviä ovat keskinäinen arvostus ja kunnioitus. Menestyäksemme autamme toisiamme ja toimimme yhteistyössä. Yhteinen tehtävämme on huolehtia työn ja vapaa-ajan tasapainosta ja hyvinvoinnistamme.

Tekemisen meininki

Olemme hyvin motivoituneita, intohimoisia ja energisiä siinä mitä teemme. Sitoudumme työhömme ja olemme tehokkaita mutta säilytämme tekemisessämme hyvän fiiliksen.

Raksystemsillä on Eurofinsin sertifioitu toiminta.

Sertifioitua laatua ja vastuu ympäristöstä

Raksystems Insinööritoimisto Oy:n tutkimukset, suunnitelmat, valvonta ja rakennuttamispalvelut tehdään Eurofins Expert Services Oy:n sertifioiman ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti. Toimintajärjestelmämme ylläpitoon kuuluu jatkuva vuosittainen auditointi, jonka perustella kehitämme toimintaamme ja ylläpidämme sertifikaattien voimassaoloa.

Toimimme ympäristöä säästäen ja päästöjä vähentäen. Rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijoina autamme asiakkaittamme parantamaan kiinteistöjen laatua, energiatehokkuutta ja turvallista asumista. Ekologisuus on juurtunut omaan toimintaamme ja prosesseihimme. Ympäristöasioiden hallinnassa käytämme apuna maailman tunnetuinta ympäristöjärjestelmää. ISO 14001:n avulla pystymme ohjaamaan henkilöstöämme ympäristöasioissa ja parantamaan ympäristösuojelua yrityksessämme.

Lue vastuullisuustyöstämme

Pyydä tarjous tai ole yhteydessä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.