Raksystems Suomessa

Tavoitteena hyvinvoiva kiinteistö, ihminen sekä ympäristö

Olemme Pohjoismaissa toimiva rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys.

Raksystemsin tarina Avoimet työpaikat

Raksystems luo hyvinvointia kiinteistöille, niiden omistajille ja käyttäjille sekä ympäristölle.

Autamme sinua löytämään parhaat ja kestävimmät ratkaisut kiinteistösi ja tarpeesi huomioiden yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Asiantuntijuutemme avulla osaamme kysyä oikeat kysymykset ja ohjaamme sinut oikeaan suuntaan saavuttaaksemme yhdessä parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Raksystems on erikoistunut vihreään rakentamiseen sekä kiinteistöjen tutkimuksiin, tarkastuksiin ja sertifiointeihin. Suunnittelemme sinulle kestäviä rakennuksia. Valvojiemme ja projektinjohtajiemme avulla uudis- sekä korjausrakennusprojektit voidaan viedä maaliin onnistuneesti. Varmistamme sinulle myös turvallisen ja terveellisen asumisen sekä asuntokaupan.

Tarjoamme sinulle erilaisia palvelukokonaisuuksia, joiden avulla takaamme kiinteistöomaisuuden arvon säilymisen ja terveellisen elinympäristön. Toimimme aktiivisesti alan kehitystehtävissä kiinteistöjen ja kansallisomaisuutemme edunvalvojina, jotta voimme kehittyä sekä edesautamme rakennus- ja kiinteistöalan kehittymistä.

Olemme iloisia, mikäli voimme auttaa sinua! Asiakkaitamme ovat pääasiallisesti kuntien ja kaupunkien edustajat, vuokrataloyhtiöt, rakennusliikkeet, kiinteistösijoittajat sekä -kehittäjät, yksityisasiakkaat, isännöitsijät ja taloyhtiöt sekä kiinteistönvälittäjät ja asianajajat.

Olemme saaneet tehdä Suomessa jo reippaasti yli 150 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitella ja valvoa tuhansia peruskorjaushankkeita. Ruotsissa toimintamme keskittyy rakentamisen aikaisen kosteudenhallinnan, energian sekä ympäristön johtaviin palveluihin.

Suomen johtavana kiinteistöjen ympäristösertifioijana sekä laajojen kiinteistöveroselvityksien laatijana autamme vastuullisia rakentajia ja kiinteistönomistajia vihreän rakentamisen sekä kiinteistöomistamisen saralla. Olemme olleet vastuussa satojen rakennushankkeiden elinkaari-, energia- ja ympäristöohjauksesta sekä LEED- ja BREEAM-luokitusohjauksesta.

Miten voimme auttaa sinua?

Yritysfaktat

  • Suomessa ja Ruotsissa toimiva johtava kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntijakonserni.
  • Perustettu vuonna 1989.
  • Toimitusjohtaja Marko Malmivaara, DI.
  • Asiakkaina kiinteistönomistajat, -käyttäjät, rakennusliikkeet ja muut alan toimijat.
  • 22 toimistoa, joista Suomessa 17 ja Ruotsissa 5.
  • Työntekijöitä 440.
  • Liikevaihto vuonna 2020E 52 M€ (pro forma).

Tutustu meihin!

Arvojemme ytimessä ihminen

Kaikki tekemisemme pohjaa yhteiseen arvomaailmaan. Sen keskiössä ovat tyytyväiset asiakkaat ja motivoitunut henkilöstö. Teemme aina paremmin kuin mitä asiakkaat meiltä odottavat.

Arvomme: Paras palvelu

Paras palvelu

Haluamme tuottaa asiakkaillemme parasta palvelua laadusta ja puolueettomuudesta tinkimättä. Tyytyväinen asiakas motivoi meitä tekemään aina parhaamme. Vastaamme asiakastiedusteluihin heti ja hoidamme työn aina alusta loppuun mallikkaasti ja ammattitaitoisesti.

Arvot: Hyvinvoiva ihminen

Hyvinvoiva henkilöstö

Työntekijöidemme toiminnan kulmakiviä ovat keskinäinen arvostus ja kunnioitus toisiamme kohtaan. Jotta me joukkueena menestymme, täytyy meidän tehdä hyvää toisillemme. Autamme aina kollegaa hänen tarvitessaan apua ja autamme mielellämme myös pyytämättä.

Arvomme: Tekemisen meininki

Tekemisen meininki

Olemme hyvin motivoituneita, intohimoisia ja energisiä siinä mitä teemme. Rutistamme nyt kun rauta on kuumaa – teemme piirun verran paremmin kuin mitä asiakas meiltä odottaa. Olemme tehokkaita ja saamme odotusarvomme ylitettyä kuukausittain.

Raksystemsillä on Eurofinsin sertifioitu toiminta.

Sertifioitua laatua ja vastuu ympäristöstä

Raksystems Insinööritoimisto Oy:n tutkimukset, suunnitelmat, valvonta ja rakennuttamispalvelut tehdään Eurofins Expert Services Oy:n sertifioiman ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti. Toimintajärjestelmämme ylläpitoon kuuluu jatkuva vuosittainen auditointi, jonka perustella kehitämme toimintaamme ja ylläpidämme sertifikaattien voimassaoloa.

Toimimme ympäristöä säästäen ja päästöjä vähentäen. Rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijoina autamme asiakkaittamme parantamaan kiinteistöjen laatua, energiatehokkuutta ja turvallista asumista. Ekologisuus on juurtunut omaan toimintaamme ja prosesseihimme. Ympäristöasioiden hallinnassa käytämme apuna maailman tunnetuinta ympäristöjärjestelmää. ISO 14001:n avulla pystymme ohjaamaan henkilöstöämme ympäristöasioissa ja parantamaan ympäristösuojelua yrityksessämme.

Raksystemsin ympäristöpolitiikka
Raksystemsillä on Avainlippu-tunnus.

Suomi sydämellä

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Raksystemsille Avainlippu-tunnuksen. Avainlippu myönnetään yritykselle, joka tuottaa kotimaisia palveluita ja työllistää eri alan ammattilaisia Suomessa.