Lataa Raksystemsin riskirakenteet-opas, osa 1

Lataa itsellesi Raksystemsin Riskirakenteet-opas, osa 1!

Kotisi on usein kallein omaisuutesi: jopa 70 prosenttia kotitalouksien varallisuudesta on kiinni asunnoissa. Kodin hyvinvoinnin kannalta on tärkeää ymmärtää kotisi mahdollisia riskirakenteita, ja miten niiden kanssa kannattaa toimia. Riskirakenne on rakennetyyppi, joka on todettu käytännössä ja rakenteita tutkittaessa vaurioherkäksi rakenteeksi.

Jotta saat parhaan mahdollisen avun liittyen kotisi mahdollisiin riskirakenteisiin, olemme laatineet kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa sinua varten oppaan. Riskirakenteet on jaettu kahteen eri oppaaseen.

Ensimmäisessä osassa käsitellään seuraavat riskirakenteet: betonilaatan yläpuoliset puulattiarakenteet, ennen vuotta 1950 rakennettu hirsiseinä, huonosti tuulettuva puurakenteinen alapohja, kaksoisbetonilaattarakenne, kattoikkunat, mikrobiperäinen tai muu poikkeava haju sekä lattiapinnan alapuolelta lähtevät väliseinät.

Saat ladattua pdf-muodossa olevan oppaan klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Lataa Raksystemsin Riskirakenneopas 1! Oppaassa on seuraavat riskirakenteet: Ensimmäisessä osassa käsitellään seuraavat riskirakenteet: betonilaatan yläpuoliset puulattiarakenteet, ennen vuotta 1950 rakennettu hirsiseinä, huonosti tuulettuva puurakenteinen alapohja, kaksoisbetonilaattarakenne, kattoikkunat, mikrobiperäinen tai muu poikkeava haju sekä lattiapinnan alapuolelta lähtevät väliseinät.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp