Kuntotarkastustoiminta vaatii sertifioidun laadun

Asuntojen ja muiden myytävien ja vuokrattavien huoneistojen kuntotarkastukset ovat muodostuneet itsestään selväksi käytännöksi erityisesti sen jälkeen, kun kosteusvauriot ja muut monesti piilevät rakennusvirheet ovat aiheuttaneet ongelmia ja vaikeasti ratkaistavia kaupan osapuolten välisiä kiistoja. Samaan aikaan kuin kuntotarkastusten ja muiden kiinteistöjen kuntoa selvittävien palvelujen määrä on kasvanut, tarjottavan laadun kirjavuus markkinoilla on kasvanut.

Raksystems Anticimex -konserni on alansa johtavana toimijana saanut syyskuussa 2012 valmiiksi laatujärjestelmähankkeensa. VTT Expert Services Oy on myöntänyt konsernille kolme erillistä,

ISO 9001:2008 -standardin mukaista sertifikaattia. Raksystems Anticimex Insinööritoimisto Oy:n, Anticimex Oy:n ja Anticimex Försäkringar AB filial i Finland ovat kukin saaneet oman, palvelusisältömäärittelyltään toisistaan hieman poikkeavat sertifikaatit. Niissä yhtiöiden palvelut on lueteltu yksilöidysti.

_ Mehän tuotamme paljon muutakin kuin rakennusten kuntoon liittyviä palveluja, joista meidät ehkä parhaiten tunnetaan. Anticimexin ydinosaaminen liittyy muun muassa tuhoeläintorjuntaan ja elintarvikehygieniaan. Unohtaa ei myöskään sovi laajaa mittaus- ja suunnittelutoimintaamme, Raksystems Anticimexin toimitusjohtaja Marko Malmivaara korostaa.

Hän myös muistuttaa, että sertifioidun laadun merkitys korostuu kansainvälisesti toimivien asiakkaiden keskuudessa.

_ Kyse on kuitenkin myös prosessien tehostumisesta, mikä on hyödyksi sekä kaikkien asiakkaidemme että oman henkilöstömme kannalta.

Raksystems Anticimex -konsernissa työskentelee noin 200 rakentamisen ja asumisen laatuun vaikuttavien näkökohtien asiantuntijaa. Keskeinen osa konsernin käytännön toimintaa ovat kuntotarkastukset ja muut huoneistojen myynti- ja vuokraustilanteissa tärkeät, huoneistojen olosuhteita ja kuntoa selvittävät palvelut.

Palvelujen täsmällisyys ja virheettömyys ovat keskeisiä laatutekijöitä.

_ Laatujärjestelmä auttaa tekemään virheetöntä jälkeä kerralla. Se tuottaa kustannustehokkuutta ja luo asiakastyytyväisyyttä, Marko Malmivaara toteaa.

 

Lisätietoja: Raksystems Anticimex Oy

toimitusjohtaja Marko Malmivaara, 0207 495501, (0400) 464 934, marko.malmivaara@racx.fi

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp