Koulurakennuksen olosuhdevalvonta

Huikea koulutussyksy yhtä tapahtumaa vaille valmis!

Rakennustekniikka, pinta-alat, sisäilma, energia, riskirakenteet…nämä kaikki ovat esimerkkejä meidän asiakkaillemme tarjoamista koulutuksista, joiden parissa olemme saaneet viimeisten kuukausien aikana tavata ympäri maan reilusti yli tuhat asiakastamme! Ihan huikeaa! Jostain kumman syystä, juuri tänä syksynä tapahtumissa on ollut enemmän ruuhkaa kuin koskaan aikaisemmin vaikka olemme järjestäneet koulutuksia jo kohta 30 vuotta! Koulutustarjottimen tilaisuuksiakin taitaa olla ollut jo kymmenen vuoden ajan.

Syksyn suositut koulutusaiheet

Tänä syksynä aiheinamme olivat muun muassa Rakennustekniikka 1 sekä 2. Näissä käsiteltiin esimerkiksi eri aikakausien talojen rakenneosia sekä toteutustapoja aina perustuksista vesikattoon. Koulutuksessa käsiteltiin myös, miten tyypillisimmät virheet on syntyneet ja miten ne voidaan jatkossa välttää. Lisäksi opittiin syy-seuraussuhteita sekä kosteuden siirtymistapoja ja miten niitä voidaan havaita erilaisissa kiinteistöissä.

Aiheinamme olivat myös asianajaja Jussi Laakan pitämät koulutukset Kuolinpesäkaupan osapuolena – juridiikkaa välittäjän näkökulmasta sekä Uusin oikeuskäytäntö Asunto- ja Kiinteistökaupan virheissä. Mielenkiintoisia aiheitamme olivat myös Kuinka luen kuntotarkastusraporttia?, Jatkotutkimukset, Sähköautojen latauspaikat, Talotekniikka sekä Sisäilma. Koulutimme myös aiheista kuten Korjauskustannukset sekä Hyvä kuntotarkastus ja siihen liittyvät vastuut.

Kouluttajinamme olivat Jussi Laakan lisäksi yrityksemme pitkäaikaiset alan ammattilaiset.

Huikeat palautteet energiseltä kuulijakunnalta

Saamme aina ihailtavan paljon palautetta koulutuksiin osallistuvilta asiakkailtamme. Tässä muutamia otteita asiakaspalautteistamme:

”Koulutus oli yksi parhaista, joihin olen osallistunut. Erittäin osaavat ja hyvät esiintymistaidot omaavat luennoitsijat. Esityksen ”kieli” oli juuri oikea kohderyhmälle, myös meille isännöitsijöille.”

”Sujuva ja havainnollinen. Kouluttaja lavensi esitystä tarpeen tullen havainnekuvin ja vastaili kysymyksiin auliisti.”

”Muutaman tunnin kestävät koulutukset ovat aina täynnä asiaa ja joka kerta oppii paljon uutta ja tärkeää tietoa!”

”Ammattitaitoinen kouluttuja. Tuli paljon esimerkkejä ja omakohtaisia kokemuksia ja asia kerrottiin kuitenkin neutraalisti vaikka kyseessä kokonaisuus, mikä herättää paljon tunteita.”

Kevään 2019 koulutuksiin ilmoittautuminen on avattu

29 koulutusta on takana ja vielä on ensi viikolla yksi Vantaan tilaisuus edessä. Sitten on 30 tapahtuman rupeama ohi ja olemme valmiita siirtymään kohti kevään koulutusaiheita.

Nähdään koulutusten merkeissä!

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp