Radonkorjaus

Radonkorjaus tekee taloyhtiön sisäilmasta turvallisemman.

Radonkorjaus ei tarkoita aina suuria ja kalliita saneerauksia, vaan useassa tapauksessa ratkaisut radontorjuntaan löytyvät varsin pienillä toimenpiteillä.

Hoidamme taloyhtiösi radonkorjauksen kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Radonongelmia voidaan vähentää monin eri menetelmin ja radonkorjaustavan ratkaisee mm. rakennustyyppi, ilmanvaihto, maaperän olosuhteet sekä muut rakennuksen ominaisuudet. Asiantuntijan kohdekäynnillä voidaan kaikissa tapauksissa löytää kohteisiin toimivimmat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut.

Radonkorjauspalveluihimme kuuluvat mm. radonimureiden ja radonkaivojen asennukset sekä alapohjan alipaineistukset, tiivistystyöt, IV-säätö- ja käyttömittaukset sekä olemassa olevien radonpoistolaitteistojen huoltotoimenpiteet.

Radonkorjauksia suorittavat henkilöt ovat aina Suomen Säteilyturvakeskus (STUK) kouluttamia ammattilaisia. Tyypillisesti radonkorjaus valmistuu yhdessä arkipäivässä, jonka jälkeen radonin aiheuttama terveysriski on poissa sisäilmasta. 

Lisätietoja palvelusta saat liiketoimintapäällikkö Mikko Näpältä, mikko.nappa@suomenradonhallinta.fi tai 050 433 0523.

RadonWay® -radonkorjauslaitteistot kaikenkokoisiin taloyhtiöihin

Suomalaiset radonasiantuntijat ovat kehittäneet pohjolan olosuhteisiin asennusvalmiin RadonWay® -radonsaneerausjärjestelmän, joka soveltuu kaikenkokoisille taloyhtiöille tehtäviin radonkorjauksiin. Radonsaneerausjärjestelmällä voidaan poistaa terveydelle haitallinen radonkaasu tehokkaasti, tutkitusti ja toimivuustakuulla.

Radonsaneeraukset onnistuvat tyypillisesti yhden työpäivän aikana, sillä asennuksessa ei tarvitse suorittaa suuria muutos- tai kaivuutöitä. RadonWay® -tuotteet ovat CE-merkittyjä ja järjestelmät täyttävät kaikki viranomaisvaatimukset, sekä vastaavat uusimman säteilynsuojelun edellyttämään EU-direktiiviin vaatimuksista terveydelle haitallisen radonin torjunnasta sisäilmasta. RadonWay® radonin poistolaitteistot on suunniteltu vastaamaan Euroopan Neuvoston direktiivi 2013/59/Euratom mukaisiin vaatimuksiin radonkorjaus ja -saneerauslaitteistoista.

Raksystems huolehtii myös radonkorjaukse ammattitaidolla
Raksystems radonkorjaus
  • Radonkorjausjärjestelmän hankinta ja käyttökustannukset ovat varsin alhaiset koko elinkaaren ajan.
  • RadonWay® -laitteistot voidaan asentaa joko sisä- ja ulkotiloihin. RadonWay sisältää puhallusilman suodatusjärjestelmän.
  • Laitteet ovat Suomessa valmistettuja, CE- merkittyjä ja toimitukseen sisältyy suomenkieliset ohjekirjat.
  • Ammattilaisen asentamat RadonWay® -järjestelmät sisältävät aina kolmen (3) vuoden toimivuus ja laitteistotakuut.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Raksystems Group tuottaa radonkorjauspalvelut taloyhtiöille tytäryhtiönsä Suomen radonhallinta Oy:n asiantuntijoiden toimesta.

Valtakunnallinen asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 8-16!