Kim Malmivaara on Raksystemsin Inspections & Surveys -liiketoiminnan johtaja. Mitä hänen uratarinaansa kuuluu?

Kuntotarkastusalaa kehittämässä – Kim Malmivaara

Pitkään Raksystemsillä viihtynyt Kim Malmivaara on monelle asiakkaalle ja yhteistyökumppanillemme tuttu näky. Mitä hänen lähes 30-vuotiselle rakennusalan uralleen on mahtunut?

Jalkapalloammattilaisuus vaihtui insinööriopintoihin

Olen Kim Malmivaara, Inspection & Surveys -liiketoiminnan johtaja. Olen yksi Raksystemsin omistajaosakkaista. Pääpaikkanani on Vantaan toimipiste. Valmistuin Rakennusinsinööriksi Helsingin teknillisestä oppilaitoksesta vuonna 2000.

Opintoihin päädyin onnellisten sattumusten myötä. Orastava jalkapalloammattilaisuus ei ottanut tuulta alleen, joten luonnollinen jatkumo oli opiskella itseni insinööriksi. Lama-aika ei haitannut opintoja, vaikka moni niin pelotteli.

Kuntotarkastajasta johtajaksi

Raksystemsillä aloitin kuntotarkastajana vuonna 2003. Tätä ennen työskentelin toisessa insinööritoimistossa betonitutkimuksiin ja kosteuden hallintaan keskittyneenä. Kuntotarkastajan työt olivat minulle aivan uutta, mutta huomasin heti sen olevan minun juttuni. Työssä minua motivoi erityisesti, että se opettaa joka päivä jotain uutta. Ei ole olemassa kahta samanlaista taloa tai asiakasta, joten sain haastaa itseäni joka päivä.

Ennen nykyisiä liiketoimintajohtajan tehtäviäni toimin Itä-Uudenmaan aluepäällikkönä ja hetken aikaa myös koko Raksystemsin liiketoiminnan johtajana. Nyt vastuullani on yrityksen kuntotarkastusosaston liiketoiminta. On ollut mahtavaa olla mukana kehittämässä alaa eteenpäin ja haluan olla siinä osallisena myös jatkossa. Suomen suurimpana kuntotarkastusyhtiönä toimimme aktiivisesti alan kehitystehtävissä kiinteistöjen ja kansallisomaisuuden edunvalvojina.

Kuntotarkastajia ympäri Suomen

Kuntotarkastusyksikössämme työskentelee 50 kuntotarkastajaa ympäri Suomea. Liiketoimintamme koostuu pääasiassa kuntotarkastuksista, mutta tarjoamme palveluita monipuolisesti myös sisäilmasta energiapalveluihin.

Vaikka tiimimme on levittäytynyt ympäri Suomea, koko osastolla vallitsee huippu ryhmähenki ja koenkin itseni oikeastaan välillä enemmän kaveriksi kuin johtajaksi. Kukaan ei ole meillä viisaampi kuin muut vaan aina kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp