Paluumuuttajana Raksystemsillä

Lähiaikoina moni raksystemsläinen on ilokseen saanut huomata vanhoja tuttuja käytävillä, sillä usea vanha raksystemsläinen on tehnyt paluun. Myös Olli-Pekka Oksanen on palannut takaisin oltuaan toisaalla töissä.

Ensimmäisen kerran Olli-Pekka tutustui Raksystemsiin melkein kaksikymmentä vuotta sitten kuntotarkastajan tehtävissä. Sen jälkeen hän on palannut Raksystemsille kahdesti, joka kerta vähän erilaisiin asiantuntijatehtäviin. Tällä hetkellä hän työskentelee Pientalotohtori Matti Kaijomaan aisaparina johtavana asiantuntijana riita-asioiden parissa ja työkokemusta Raksystemsiltä on kertynyt jo kunnioitettavat 14 vuotta.

Takaisin raksystemsläiseksi Olli-Pekan saivat palaamaan hyvät työkaverit. Vaikka suurimman osan työpäivistään hän viettää asiakkaiden luona ympäri Suomea, hänen mielestään on aina mahtava palata toimistolle, kun siellä vallitsee innostava ilmapiiri. Työskentely isossa yrityksessä on myös paljon helpompaa.

– ’Raksystemsin kokoisessa yrityksessä ei mene turhaa aikaa tehtävien selvittelyyn, vaan asiat hoidetaan järjestelmällisesti. Ongelmatilanteissa ei myöskään tarvitse selvitä yksin, vaan aina saa apua’, Olli-Pekka kiittelee. 

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp