As Oy Jyväskylän Jyvälänrinteen vuositarkastuksen ennakkotarkastus referenssi Raksystems

Seinäjoella tarjotaan asiantuntijuutta laadukkaaseen ja taloudelliseen kiinteistönpitoon

Etelä-Pohjanmaalta löytyy Seinäjoki, jonne Raksystemsin Hannu Soivio perusti aluetoimiston vuonna 2010. Toimiston toimintasäde on koko Etelä-Pohjanmaa ja Hannu alueen ainoana työntekijänä tekee laajasti Raksystemsin rakennusteknisiä palveluita. Lisäapuja hän saa Vaasasta, kun työtilanne sitä vaatii. Taloteknistä osaamista vaativat tehtävät tehdään muiden Raksystemsin asiantuntijoiden kanssa ryhmänä tai heidän toimestaan.

Seinäjoen ja erityisesti Hannun vahvuutena on vankka kokemus eri ikäisistä rakennuksista ja niissä käytetyistä rakenteista ja tekniikasta. Aluetoimisto haluaakin tarjota asiakkailleen luotettavaa tietoa teknisesti laadukkaaseen ja taloudellisesti kestävään kiinteistönpitoon.

”Työssäni ehdottomasti mielenkiintoisinta on päästä tutustumaan eri ikäisiin rakennuksiin ja erityisesti aina silloin tällöin eteen tuleviin historiallisesti merkittäviin rakennuksiin. Yksi mieleenpainuvimmista kohteista on Ähtärissä sijaitseva Inhan ruukinkartano, jonne pääsin tekemään kuntotarkastusta muutamia vuosia sitten”, kertoo Seinäjoen kuntotarkastaja Hannu Soivio.

”Myös vanha pohjalainen talonpoikaisrakentaminen suurine tupineen ja kuusiruutuisine ikkunoineen on yksi mielenkiinnon kohteistani, joihin aina välillä törmään myös omassa työssäni. On mielenkiintoista, miten jo 1800-luvulla osattiin tehdä erittäin komeita ja kestäviä kaksikerroksisia rakennuksia”, selittää Hannu innostuneena perinteisestä pohjalaisesta rakentamisesta.

Seinäjoen toimisto:

Sahalankatu 5 A 1
60100 Seinäjoki

Lisätietoja:

Hannu Soivio
Kuntotarkastaja, valvoja
p. 030 670 5583

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@raksystems.fi

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp