Vuonna 2005 perustettu Projektledarhuset i Stockholm AB on Ruotsissa toimiva kiinteistöjen rakennus-, suunnittelu ja korjaushankkeiden projektinjohtopalveluihin keskittyvä yritys.

Independia

Vuonna 1995 perustettu Independia Consulting AB on Ruotsissa toimiva kuntotarkastusyritys ja on vuodesta 2021 lähtien osa Raksystemsiä.

Laajojen kuntotarkastuspakettien tarjoaja

Vuonna 1995 perustettu Independia on Ruotsissa toimiva kuntotarkastusyritys, joka keskittyy kuntotarkastuspakettien tarjoamiseen. Kodin myynnin yhteydessä pakettiin voi sisältää esimerkiksi kuntotutkimuksia, energiatodistuksia ja piilovirhevakuutuksia. Yritys työllistää vakituisesti 10 työntekijää.

Independian asiantuntijat tarjoavat kokonaisvaltaista tietoa asunnon myyjille ja ostajille, jotta kaikilla osapuolilla on parempi ymmärrys kodin kunnosta ja hyvinvoinnista. Independia tunnetaan erityisesti panostuksesta asiakaspalveluun ja koko asiakaspolun huomioon ottamisesta sekä pitkäaikaisista suhteista. Asiantuntijat valitaan tarkasti kohteisiin, jotta saadaan tuotettua parasta mahdollista laatua ja pidettyä asiakkaat tyytyväisinä. Independian maanlaajuinen verkosto muodostuu noin sadasta freelancer-kuntotarkastajasta, mikä mahdollistaa toimimisen ympäri Ruotsia.

Päätoimipiste sijaitsee Gothenburgissa. Vieraile Independian ruotsinkielisillä sivuilla.

Ota yhteyttä!

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.